REJTÉLY-MISZTIKA

7 megmagyarázhatatlan rejtélyes repülőgép baleset

Különös fénypontok követték, mielőtt lezuhant. Hirtelen eltűnt a radarról, majd két év múlva megkerült. Ilyen és ezekhez hasonló esetek történtek egyes repülőgép járatokkal. Azon kívül, hogy a mind a 7 roppant rejtélyes és a mai napig megmagyarázhatatlan, még egy dolog közös: hogy senki sem élte túl a katasztrófákat.

Malaysia Airlines 370

A Malaysia Airlines 370-es járata Kuala Lumpur és Peking között helyi idő szerint 2014. március 8-án tűnt el hajnalban a Thai-öböl felett a radarokon. A 227 utas és 12 főnyi személyzet tűnt el.

Két év múlva került meg a járat, és a jelentések szerint a gép totál más irányba repült, mint kellett volna neki, emiatt sokáig hitték azt, hogy terroristák térítették el a gépet. A műszaki hibát kizárták és a pilóta esetleges hibázását is. Ugyanakkor a kommunikáció csatornákat szándékosan kapcsolták ki, és úgy változtattak a gépen irányt és magasságot, hogy ne lehessen követni őket.

Úgy hírlik, hogy Március 18-án látták az eltűnt gépet a Maldív-szigeteknél.

2016. márciusában Mozambik partjainál két, Boeing 777 repülőgépből származó roncsdarabot találtak, amiről azt feltételezték, hogy az eltűnt gépből származnak. Jó néhányan arra voksolnak, azért tűnt el a gép, mert egyfajta féregjáratba került és azért nem találták meg a gép roncsait, mert abban a téridőbe ragadtak, és miután a féregjárat megszűnt, akkor kerültek vissza a roncsok erre a síkra. Megint mások szerint szándékosan térítették el, de olyat is lehetett hallani, hogy az idegenek lopták el.

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL