REJTÉLY-MISZTIKA

7 megmagyarázhatatlan rejtélyes repülőgép baleset

Különös fénypontok követték, mielőtt lezuhant. Hirtelen eltűnt a radarról, majd két év múlva megkerült. Ilyen és ezekhez hasonló esetek történtek egyes repülőgép járatokkal. Azon kívül, hogy a mind a 7 roppant rejtélyes és a mai napig megmagyarázhatatlan, még egy dolog közös: hogy senki sem élte túl a katasztrófákat.

Airbus MD-11 és a TWA 800-as

Az Airbus MD-11 New Yorkból tartott Genfbe 1998. szeptember 2.-án, 229 emberrel a fedélzetén. Csakhogy a gép hirtelen lezuhant. A katasztrófát senki sem élte túl. Elvileg robbanás volt a pilótafülkében, de ez a mai napig nincs megerősítve.

Különben érdekes, hogy két héttel korábban egy meglehetősen hasonló katasztrófa történt, ami nagy sajtóvisszhangot keltett: a TWA 800-as katasztrófája.

Helyi idő szerint 20.31-kor a gép a Long Island délkeleti partjától  távolodva egyszer csak eltűnt a JFK repülésirányítóinak monitorairól és mint utólag kiderült, felrobbant a levegőben és legalább másfél négyzetkilométeres területen roncsdarabok és testrészek kevertek csomagokkal. Senki sem élte túl.

Itt is nagyon parássá teszi a körülményeket az, hogy ha minden igaz többen rögzítették, hogy rakéta találta el gépet, ugyan a hivatalos jelentés szerint elektronikai zárlat okozta a tragédiát. Csakhogy a gép roncsainak tanulmányozva, nem erre jutottak a szakértők. Szerintük valami felülről belezuhant a pilótafülkébe, és az okozta a robbanást.

Egyesek azt feszegették, hogy a rakéta esetleg az űrből érkezett és ha nem is feltétlenül az ufóktól, akkor egy meteorittól, ami mondjuk Föld légkörébe érve felrobbant, és annak egy darabja még száguldott át a repülőgépen.

Mivel a két repülőgép baleset elég hasonló, nem lehet kizárni, hogy a svájci gépet is meteorit találta el.

 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL