REJTÉLY-MISZTIKA

7 kis titok a titokzatos Hoodoo mágiával kapcsolatban - Pillants be a kulisszák mögé!

Véletlenül se tévesszük össze a Hoodoo mágiát a Voodooval. A vudu, egy ősi nyugat-afrikai vallás. Ellenben a Hoodoo az afroamerikai népi spiritualitás indián és európai hagyományokkal van vegyítve. Ezért sokkal komplexebb is a mitológiája és a mágiája. Most mutatunk 7 kis tárgyat, mágikus praktikát, amit biztos nem tudtál a Hoodooról és annak hatásos varázslatairól!

Lábnyom mágia

Ennek a lényege, hogy be kell szerezni az áldozat lábnyomát. Ehhez bizonyos mágikus port és más varázserejű összetevőket kell szórni az útra, ahol az alanyunk vélhetően át fog haladni. Ezután már amit a lábnyommal teszünk, azt történik a gazdájával is. Így lehet rossz szerencsét, memória-, elmezavart, betegséget, de akár halált is előidézni az illetőnél főleg, ha további megfelelő adalék anyagokkal helyezzük el ott, amilyen célra hivatott. Halálhozás esetén természetesen a temetőbe helyezik el.
De létezik ebből a fajtából szerelmi mágia is, amikor pedig a szerelmes nő a háznál helyezi el, hogy oda menjen az illető. A mágia mindig tovább erősíthető az illető személyes testi anyagaival.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL