REJTÉLY-MISZTIKA

6 jel, hogy szerelmi kötés van rajtad vagy máson

Szerelmi kötés. Egyesek szemében etikátlan, mások szemében természetes dolog. A kérdés csupán az, te melyik oldalon állsz? Aki megköt vagy akit megkötöttek? Azt sejted, hogy szerelmi mágia alatt állsz? Vagy azt gyanítod, hogy egy ismerősödet kötötték meg? Tán a párodat? Van 6 jel, amelyből biztos kiszűrheted, hogy szerelmi kötés alatt állsz-e vagy az, akire gondolsz.

 

A szerelmi kötés mindig is vitatott dolog volt, hogy morálisan megengedhető-e. Egyesek szerint lehet fehér és fekete a jellege. Például fehér, ha két pár kölcsönös megegyezéssel arra jut, hogy megkötik magukat, mintha egy fajta házasságot kötnének, így pecsételve meg a szerelmüket. Az viszont fekete, ha valakit akarata ellenére kötnek meg.

Akárhogy nézzük, sokan használják. Ha nem az átlagember próbálkozik meg vele, elmegy szakértőhöz vagy kuruzslóhoz, aki majd elvégzi helyette. Ugye kell az a bizonyos kép, a személyi adat, esetleg egy kis köröm, haj meg személyes tárgy. Ráadásul nem csak nők, de férfiak is járnak előszeretettel ilyen helyekre szerelmi kötést tetetni volt szerelmükre vagy az éppen aktuálisra! De vajon sikerül? És ha igen, honnan lehet ezt tudni? Ebből a 6 jelből megtudhatod, hogy raktak-e rád vagy másra szerelmi kötést.

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

1. Se veled se nélküled

Ez a tipikus se veled, se nélküled érzete jellegzetesen lehet a szerelmi kötés jele párok vagy éppen szakítani készülő párok esetén. Ha nem a karma, az előző élet munkálkodik ilyen esetben azzal a célzattal, hogy van még dolgotok együtt, biztos lehetsz benne, hogy a szerelmi kötés műve.

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL