REJTÉLY-MISZTIKA

6 hátborzongató prófécia, ami valóság lett

Ősi jósok, látnokok - vannak, akik hisznek jövendöléseikben, de akad számtalan kétkedő is. Ezeknek a prófétáknak sokszor nincs közvetlen kapcsolatuk a tragédiával, amelyet előre meglátnak – mégis, látomásaik, megérzéseik rendre megvalósulnak. Az emberiség jövőjére vonatkozó jóslatok sokak szerint beteljesültek, illetve beteljesülnek a mai napig is.

.

Jeanna Dixon titokzatos látomásai

Egy látnok, Jeane Dixon sikeresen jósolta meg John F. Kennedy elnök, és testvére, Robert Kennedy meggyilkolását. Érdekes, hogy az elnök meggyilkolásáról szóló látomása 11 évvel Kennedy megválasztása előtt történt. 1952 egyik reggelén Dixon imádkozni ment a washingtoni Szent Máté-székesegyházba, és éppen Szűz Mária szobra előtt ált, mikor látomása volt a Fehér Házról. Látomásában az épület felett, egy sötét felhőben az 1, 9, 6, 0 számjegyek jelentek meg. Egy hang ekkor azt mondta az asszonynak, hogy az 1960-ban beiktatott elnököt meg fogják gyilkolni hivatali ideje alatt.

A nő Kennedy fivérének 1968-as meggyilkolását is megjósolta, méghozzá elég meglepő módon. Miközben előadást tartott egy konferencián, valaki megkérdezte tőle, hogy elnök lesz-e Robert Kennedy. Jeane hirtelen azt látta, hogy egy sötét függöny ereszkedik le előtte, és azt válaszolta, hogy soha nem lesz az Egyesült Államok elnöke, mégpedig egy tragédia miatt, ami ugyanebben a szállodában fog bekövetkezni. Egy héttel később Robert Kennedyt ugyanabban a szállodában lelőtték.

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL