REJTÉLY-MISZTIKA

5 kis mese valódi és nagyon durva poltergeist estekről

Mint tudjuk, a poltergeist egy rosszindulatú kopogó szellem, aki a halálának körülménye miatt gonosz lélekké válik, vagy már eleve az is volt. A szót néhol démoni tevékenység kifejezésére is használják. Képes tárgyakat mozgatni, az embert fizikálisan és lelkileg bántalmazni, és akár meg is szállni. 5 kis mese szól ilyen veszedelmes erőkről, akik emberek életét tették tönkre.

{KEPGALERIA}

Özvegy szellemek – Akik holtukban is férjet fognak

Jó néhány férfi Thaiföldön, úgynevezett „halálos rémálomban” halt meg a helyiek szerint. Az özvegy szellemek éjszaka, álmukban ragadják el a férfiakat, és akik igencsak vágynak a szerelem testi formájára. Ezek az asszonyok erőszakos halált haltak. Céljuk, megölni a férfiakat, hogy magukkal vihessék a lelküket, szellem férjet csinálva belőlük.

Északkelet Thaiföldön tört ki 1990-ben efféle özvegy szellemek okozta pánik. Nem kevés férfit támadtak meg ezek a lények és számos ifjú kezdte magát éjszakára kirúzsozni, a körmét kilakkozni, hogy megtévesszék a szellemeket, azzal hogy nők. A fő stratégiájuk pedig a szellemek elűzésére, hogy fából péniszt faragtak és a nyakukba akasztották vagy legalábbis az alvó férfifiú közelében tartották. Néhány művész, aki nagyon belejött, az még a heréket is hozzátette kókuszdióból és szeméremszőrzetet is fabrikált rá. Ban Thung Nang Oak lakosai nagyon büszkék is magukra, amiért együtt készítettek egy hatalmas, kb. 3 méteres péniszt, jó nagy piros makkal.

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL