REJTÉLY-MISZTIKA

5 félelmetes történet, amit tilos lefekvés előtt elolvasni

Mit szólnál, ha valami véres szörnyűség derülni ki a műsorról, amit nézel? Angyalszobrok tűnnek fel ott, ahol nincsenek és bezárt szellemek térnek vissza kísérteni a hotelszobáikba… álomra hajtanád a fejedet ilyen helyeken? Te most ezt megúsztad, de nem mindenki volt ilyen szerencsés és szembe találkozott a félelmetes, megmagyarázhatatlan, paranormális világgal. Jobb, ha napfényben olvasod ezeket a történeteket.

{KEPGALERIA}

1999

Az 1999 néven híressé vált történet egy kanadai blogger örökítette meg, akit Elliotnak hívnak. A férfi egy különös tévés csatorna nyomába eredt, amelyet 1999-ben nézett. Addig szaglászott, amíg rá nem döbbent, hogy a csatorna vezetője gyermekeket áldozott fel házában medveruhába öltözve és Medve Úrnak szólítatta magát.

Csupán egy pár televíziós műsor futott a furcsa csatornán délután négy és este kilenc között. Két műsor tűnt fel, az egyik a Booby volt, amiben kezek mesélnek történeteket, szituációkat. A másik show a Medve Úr pincéje és nem valószínű, hogy itt további ecsetelésre szorulnak a részletek, hogy ott vajon mik történtek. Ám szerencsére a rendőrség hamarosan felszámolta az egész csatornát, a perverz medvével együtt.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL