REJTÉLY-MISZTIKA

5 borzasztó átok, amely számos híres és uralkodói család életét tette tönkre

Attól még hogy híres vagy, uralkodó vagy, népszerű vagy, még sem te sem leszel védett az átkokkal szemben, mert azok még a kulcslyukon át is beszöknek hozzád, ha egyszer elszórták őket. Ha nem is te magad, akkor a felmenőid rontottal el valamit. Így nézte be számos család a az idők folyamán, mint amilyenek a híres Kennedy-ék, a Bruce Lee família vagy a monacói hercegség. Ismerd meg mások átkait és okulj a történeteikből!

{KEPGALERIA}

A Grimaldi átok

Monaco jelenlegi uralkodó családján a mai napig átok ül. Nem élhetnek boldog házaséletet. Anno I. Rainer herceg elrabolt és meg is erőszakolt egy szépséges szolgálólányt, aki bosszúból boszorkány lett, és megátkozta a családot, mely szerint sohasem találhatják meg a házasságban az igazi boldogságot.

Majd III. Rainer herceg felesége, az amerikai színésznő, Grace Kelly meg is halt egy rettenetes autóbalesetben. De az átok nem csüggedet, ugyanis a házaspár három gyereke vitte tovább a pechsorozatot. Legidősebb lányuk, Caroline először elvált, majd megözvegyült, most a harmadik házassága állítólag működik. Ugyanezekben az időkben húga Stephanie sem volt sokkal szerencsésebb, hiszen rengeteg férfiben – testőr, elefánt kiképző, cirkuszi akrobata, stb. - próbálta megtalálni a boldogságot és három gyermeke született házasságon kívül.

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL