REJTÉLY-MISZTIKA

4 rejtélyes eset, amikor halak potyogtak az égből

Sokféleképpen próbálták már magyarázni ezt a zavarba ejtő jelenséget, mely bármennyire is hihetetlenül hangzik, valós. A legtöbb halhullás viharos esők idején következik be, amely részlegesen alátámasztja, hogy a forgószél okolható a jelenségért. Egyes beszámolók szerint azonban sok esetben tiszta, felhőtlen, szélcsendes napokon hullottak a halak az égből.

1. Halpotyogás földrengés után

1861. február 16-án hatalmas földrengés rázta meg Szingapúr szigetét. A rákövetkező 6 napon zuhatagokban ömlött az eső, majd 22-én reggel, utolsó nagy rohama után elállt. A képen is látható Francois de Costelnau francia természettudós éppen a szigeten tartózkodott, akkoriban, és így számolt be tapasztalatairól:

„Délelőtt 10 órakor a nap már magasan állt. Az ablakból kinézve észrevettem, hogy a malájok és a kínaiak a tócsákból halakat gyűjtenek kosaraikba. Azonnal megkérdeztem tőlük, hogy kerültek ide ezek a halak, mire azt válaszolták, hogy az égből hullottak. Három nappal később a felszáradt tócsák helyén döglött halak tömegét találtuk.”

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL