REJTÉLY-MISZTIKA

3 eset, amely bizonyítja a macskák természetfeletti képességeit

Hol istenként imádták őket, hol az ördög szolgájaként a tűzre vetették őket. Számos hiedelmet és babonát kapcsolunk hozzájuk a mai napig, de kétség sem fér ahhoz, hogy akár mert állatok, akár mert macskák, de némelyikük földöntúli képességekkel rendelkeznek és képesek előre megérezni eseményeket, akár betegség, akár halál, akár katasztrófa legyen. Ez a 3 eset bizonyítja, hogy a macskák bizony kifejlett hatodik értékkel rendelkeznek!

{KEPGALERIA}

Oscar, aki megérzi a halált

Oscar képes megjósolni, amikor valaki távozni készül az élők világából. Nagyjából 50 dokumentált esetben tudta, hogyha valaki meg fog halni. A macska egy idősek otthonában él, és hozzábújik azokhoz az emberekhez, akik életében közeleg a vég.

A Brown Egyetem professzora Dr. David Dosa hozta a nyilvánosságra Oscar nem mindennapi képességeit, még 2007-ben. Elmondása szerint Oscar jóslatai az elmúlt hat évben nagyon ritkán voltak rosszak. Gyakran az orvosoknál is jobban meg tudta mondani a halál idejét.

Egyébként a cicust kiskorában fogadta örökbe egy rhode island-i rehabilitációs központ. Napjainkban már könyv is jelent meg Oscárról, amely leírja a cica mindennapjait. Például azokkal a betegekkel kevés időt tölt, akik még küzdenek az életükért és élni szeretnének. Amennyiben ki van zárva egy haldokló beteg szobájából, akkor addig kaparja az ajtót, amíg be nem engedik. Általában egészen a halál idejéig a szobában marad. Különös képessége miatt Sokan úgy gondolják, hogy Oscar tulajdonképpen átsegíti őket a másik oldalra.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL