REJTÉLY-MISZTIKA

2 rejtélyes eset, mely bizonyítja, hogy nem egy életünk van

Régóta elfogadott tény, hogy hipnózisban lévő személyek visszavezethetők korábbi éveikbe, és transzállapotban életük régen elfeledett részleteit is képesek feleleveníteni. Arnold Bloxhmam azonban úgy gondolta, hogy pácienseit olyan időkbe is vissza tudja téríteni, amelyek nem ehhez az élethez tartoznak, és a beszámolók történetileg abszolút pontosnak bizonyultak.

 

A regresszióra két nagy elmélet született. Az egyik szerint az embernek valóban voltak előző életei, ugyanis a regresszió alatt az emberek nemcsak egy másik személyiséggé váltak, hanem pontos részleteket írnak le a múltból, melyek történelmi hitelesség folytán úgy látszik, valóban átélték azokat a tapasztalatokat, melyekről beszélnek. A másik elmélet szerint regresszióban a hipnotizált személy tudattalanjában megteremt egy személyt és eseménysort, mint egy álmot és ebben talán merít ismereteiből, olvasmányaiból és saját tapasztalataiból. Ez a „másik" személyiség formálódik a terapeuta megközelítése, kérdései és szuggesztiói hatására is. Hogy melyik a valós, sajnos nem tudjuk megmondani, ám van 2 eset, amely igencsak elgondolkodtató.

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Jean Evans esete

Jean egyike volt azoknak, akik részt vettek Arnold Bloxham hipnotikus regressziójában. Meglepő módon az időbeli hátrálás alatt Rebeccává változott, a XII. századi New Yorkban élő zsidó nővé. Jane megrázóan hiteles és reális leírást adott az ott és akkor lezajlott programról, tömegmészárlásról, és megemlített egy templomot és egy kriptát is. Leírása alapján a templomot sikerült megtalálni, ám az nagy csalódást okozott, hogy a kriptára nem sikerült rábukkanni. Néhány hónappal később egy javításokat végző munkás azonban felfedezte a leírásnak tökéletesen megfelelő kriptát.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL