REJTÉLY-MISZTIKA

13 történet rejtélyes szigetekről, amiktől tutira végig fut a hátadon a hideg

Gyerekkorunkban sokan álmodoztunk egy titokzatos szigetről, ahol sok kincs és kaland rejlik. Azonban a valóságban ezek a szigetek kevéssé mesések az elhagyott kórházaikkal, a gyilkos élővilágukkal vagy a szellemes történelmükkel, hát még arról nem is szólva, hogy emberek tűntek el róluk nyomtalanul. Mutatunk 13 veszélyes és rendkívül misztikus szigetet hátborzongató történettel!

{KEPGALERIA}

3. Roanoke-sziget

Ez a sziget híres a gyarmatosító csoportról, amely ott tűnt el. 1587-ben John White, a településvezető több, mint 100 férfit és nőt hagyott a szigeten, és Angliába ment, hogy megkapja a szükséges ellátásokat. Angliában azonban háború volt, és csak három évvel később tudott visszatérni.

Elindulása előtt a telepesek ígéretet tettek arra, hogy jelet hagynak egy látható helyen, ha el akarják hagyni a szigetet. Megérkezéskor John White megtalálta a "CROATOAN" szót, amely a falu kerítésének egyik bejáratába volt bele karcolva. A szó  a szomszédos indián törzs neve, és  telepesek eltűntek. Ráadásul ez a szó egy indiai isten neve is, akit "a lélekölőnek" is hívnak. Lehetséges, hogy a gyarmatosítók rituális áldozat áldozataivá váltak.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL