REJTÉLY-MISZTIKA

13 történet rejtélyes szigetekről, amiktől tutira végig fut a hátadon a hideg

Gyerekkorunkban sokan álmodoztunk egy titokzatos szigetről, ahol sok kincs és kaland rejlik. Azonban a valóságban ezek a szigetek kevéssé mesések az elhagyott kórházaikkal, a gyilkos élővilágukkal vagy a szellemes történelmükkel, hát még arról nem is szólva, hogy emberek tűntek el róluk nyomtalanul. Mutatunk 13 veszélyes és rendkívül misztikus szigetet hátborzongató történettel!

{KEPGALERIA}

7. Bouvet-sziget

Ez a sziget tűnik a legelszigeteltebb helyszínnek a Földön. Nincs más sziget, amely körülbelül 3,146 ezer négyzet (ami egy kicsivel kisebb, mint Európa területe).

Ennek ellenére érdekes történet kapcsolódik ehhez a szigethez. 1739-ben nyitották meg, utána majdnem 60 évre feledésbe merült. Ezen időszak után egy expedíció érkezett a szigetre, és furcsa dolgot találakt: egy elhagyatott hajó volt a part menti vizeken. Semmilyen súlyos üzemzavarra, névre és más azonosító jelekre sem találtak a hajón. A hajótól 10 méterre evezők voltak. Természetesen úgy gondolták, hogy a hajó megrongálódott, de a hajó közelében nem találtak holttestet sem menedéket.

Emellett 1979-ben két nukleáris robbanás történt a szigeten, amelyért egyetlen ország sem vállalta a felelősséget.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL