REJTÉLY-MISZTIKA

10 vérfagyasztó teória a Dylatov-rejtéllyel kapcsolatban

Az Urál-hegységben 1959. február elején bekövetkezett események, Dylatov-incidens néven váltak ismerté. A 20. század egyik legtitokzatosabb eseménye lett, mert még mindig nincs kielégítő vagy széles körben elfogadott magyarázat a történtekre. Kilenc tapasztalt túrázó brutális módon vesztette életét. Több, mint három héttel később találtak rájuk.

Attól is olyan furcsa az eset, hogy romokban találták a sátrakat, amelyek falai belülről, késsel voltak felvágva. A sátortól rendezett sorban vezettek el a menekülők lábnyomai, ami pánik esetén szokatlan. Ám a holttestek közül kettőn nem volt cipő, holott mínuszok voltak. Három emberre alsóneműben találtak rá. Egy holttestnek az orra, egy másiknak a nyelve hiányzott, többeken égési sérülések nyomai látszottak. Mindegyikük testének bőrszíne narancssárgásra változott. Hat holttesten radioaktivitás nyomait mutatták ki. Zolotarjov fényképezőgépéből hiányzott a filmtekercs. Mindennek a tetejében a vizsgálat anyagait titkosították, és csak 1990-ben oldottak fel.

A következő 10 teória próbál magyarázattal szolgálni az eseményekre:
 

Lavina

A legnyilvánvalóbb magyarázat az lenne, hogy a csoport a tapasztalataik ellenére egy lavina szerencsétlen áldozatai lettek. Ám a térségnek egyáltalán nincs lavina története, soha nem szedett még ott halálos áldozatot. Nem voltak bizonyítékok lavinára, amikor a kutatók megtalálták az eltűnt túrázókat és a rajtuk található sérülések sem utaltak lavinára.
  

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL