PASISZEMMEL

5 dolog, amit a férfiak keresnek egy nőben - Őszinte pasivallomás

Órákat töltötök a fodrásznál Drága Hölgyeim, epiláltok, manikűröztettek… magyarul, mindent megtesztek, hogy elnyerjétek a kiszemelt úriember tetszését. Aztán azt veszitek észre, hogy a fickó udvarolni kezd egy kevésbé mutatós nőnek. Tudjátok, miért lehet ez? Mert nem vettétek számításba, hogy valójában mit keres a férfi egy nőben.

Biztos vagyok benne Drága Hölgyeim, hogy ha végig olvassátok ezt az 5 női tulajdonságot, ami számunkra nagyon fontos, egyrészt elátkozzátok a kidobott pénzt, amit szoláriumra és kozmetikumokra költöttetek, másrészt nagy kő fog leesni a szívetekről, mert végre észreveszitek, hogy mi sem vagyunk kőből, a belső sokkal fontosabb számunkra, mint a külső megjelenés. Íme, az ideális nő 5 tulajdonsága:

 

{KEPGALERIA}

3. Ironikus és szórakoztató

Tisztában vagyunk vele, hogy örök gyerekek maradunk, éppen ezért időnként szükségünk van egy megbízható játszótársra! Az a legjobb, ha megosztjátok velünk a szenvedélyt, ugyanakkor értékes és vidám pillanatokat is megélhetünk együtt a kapcsolatban veletek. Az sem jó, ha mindig csak vacsorázni, vagy moziba megyünk, legyetek partnerek egyéb programokban is. Próbáljátok kideríteni, hogy kedveseteknek mi a kedvenc hobbija, és lepjétek meg egy randival egy ilyen környezetben. Legyetek kreatívak, szórakoztatóak, ragyogóak, és meglátjátok, nem fog tudni ellenállni! Viszont soha, de soha ne hazudjatok! Ne mondjátok, hogy érdekel a foci, miközben a vasárnap délutánt vásárlással töltenétek. Nincs rosszabb, mint egy olyan dolgot hinni rólatok, ami valójában nem létezik!

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL