PASISZEMMEL

5 dolog, ami megöli a férfi libidót - Kendőzetlenül, pasiszemmel!

Nem kertelek drága Hölgyeim, bizony velünk is előfordul, hogy rosszul sülnek el (vagy éppen el sem sülnek) a dolgok. Valószínű, hogy ismeritek a helyzetet: mielőtt belekezdenétek, tulajdonképpen már véget is ér az „aktus”. És hogyan is végződhetne rosszabbul egy este, minthogy mindketten menekülőre fogjátok? Ezt elkerülendő, vessük papírra, mi is az az 5 dolog, ami valóban lohasztó lehet…

 

Lelki szemeim előtt látom, ahogy 3 órán át készülődtök, kiválasztjátok a világ legdögösebb szerkóját, aztán elérkezik a döntő pillanat… és a pasinak nem megy! Vajon ez csak az ő hibája lehet? Érdemes elgondolkodni egy kicsit, mielőtt fúriaként viselkedtek, és idegesen kapkodjátok magatokra a ruháitokat, anélkül, hogy tudnátok, mekkora hibát követtek el ezzel, vagy éppen olyat találtok mondani, amivel teljesen megölitek a pasi libidóját. 

 

{KEPGALERIA}

2. Ruhatár katasztrófa

Nem számít, hogy a bőszárú nadrág visszajött a divatba, ahogyan az sem, hogy milyen meleg az a kinyúlt pulóver: számunkra ez egyenértékű egy hasba rúgással. A nőiesség, nem ismer időt, sem tendenciát, de főként az ilyen lazaságot nem. Hagyjátok a szekrényben a förtelmes műanyag talpú cipőket és tartalékoljátok az edzőterembe a flanelből készült tréningruhát - a férfi libidó barátja a magas sarkú és a mini ruha – főként a kapcsolat elején!

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL