PASISZEMMEL

3 nyomós ok, ami miatt még a tökéletes nőt is elhagyják a férfiak - Ők maguk vázolták fel!

Még a tökéletesnek tűnő nőket is elhagyják olykor, hiába rajongja körül őket rengeteg férfi. Mindenki ismer gyönyörű nőket, akik minden szempontból tökéletesnek tűnnek, ennek ellenére mégis elhagyják őket. A külső szemlélő azt hiheti, hogy mi, férfiak ok nélkül szakítunk a tökéletesnek tűnő nőkkel. Ám ennek is megvan a maga oka, amit most meg is ismerhettek.

Valószínűleg ti is hisztek az örökké tartó szerelemben, Drága Hölgyeim. Hisztek a szerelem erejében és a tündérmesékben. Természetes, hogy azt szeretnétek, sírig tartó szerelemben legyen részetek, ám a valóság olykor nagyon is kijózanító. Megmutatom azt is, hogy miért!

Először is, fontos tudni azt, hogy a jó nő ismérve abszolút közhelyes megfogalmazás, mivel nincs erre általános szabály. Persze itt nem csak a külsőről érdemes beszélni. Amikor valakit tökéletes nőnek neveznek, arról van szó, hogy teljes mértékben megfelel a társadalmi normáknak, vagyis gondoskodó, kedves és odaadó. A helyzet azonban az, hogy az ilyen típusú nők túlzottan kiszámíthatóak – legalábbis számunkra.

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

3. Folyton elhappolnák

A harmadik oka annak, hogy nem igazán rajongunk a „tökéletes” nőkért az az, hogy attól tartunk, lépten-nyomon le akarják ütni a kezünkről, és ez bizony frusztrál minket. Valójában ez az ok a második okhoz is szorosan kapcsolódik. Amikor a nők egymás helyett már a férfival is versenyeznek, az bizony nem túl jó.

Láthatjátok, Drága Hölgyeim, hogy a tökéletes jelző egyáltalán nem biztosíték arra, hogy boldogok is lesztek az életben. Legyetek önmagatok inkább, ez a legjobb, amit tehettek. Úgy vagytok tökéletesek, ahogy vagytok, és egyáltalán nem kell megfelelnetek a társadalmi normáknak. Higgyétek el, hogy az a személyiség is vonzó egy férfinak, amit ti képviseltek.

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL