GASZTRO

Kókuszos-spenótos spagetti

Szerző:
Szabó Anna


Hozzávalók:

1 fokhagyma gerezd
20g friss gyömbér
1 piros chili
400ml édesítetlen kókusztej
1 mokkás kanál fahéj
1tk curry
300g friss spenót
200g spagetti
2ek vaj
Só, bors

 

Elkészítése:

1. A fokhagyma gerezdet és a 20g friss gyömbért finomra kockázd fel. Felezd meg a chilit és magozd ki. Forrald fel a 400ml kókusztejet fokhagymával, gyömbérrel, chilivel, fahéjjal, curryvel és sóval egy nagy fazékban.

2. A 300g spenótot tisztítsd és mosd meg, majd alaposan csepegtesd le. A 200g spagettit a csomagoláson leírtak szerint sós vízben főzd fogkeményre.

3. Míg a spagettit főzöd, forrósíts fel 2 evőkanál vajat, és fonnyaszd meg benne a sóval, borssal a spenótot. Ha a spenót elvesztette rugalmasságát, öntsd rá a kókusztejet. A kifőtt tésztát frissen ráöntött szósszal célszerű tálalni.


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL