DIVAT

Vidám összeállítások esős napokra

Szerző:
Szabó Anna
Itt a szeszélyes bolondos április, amikor szinte egyik pillanatról a másikra teljesen megváltozhat az időjárás. Hol előbújik a nap, hol órákra beborul, majd a következő fordulat egy kiadós zivatar. Hogy ne érjen váratlanul a zuhé, szerezz be néhány vízálló szerelést.

 

Úszd meg szárazon!

Ha biztosra akarsz menni, akkor alul, fölül is védened kell magad, hiszen az eső ugyan felülről zúdul a nyakunkba, majd pocsolyák formájában veszélyezteti a lábbelinket is. Egyszóval jobban teszed, ha esernyő, és összehajtható esőkabát nélkül nem vágsz neki a városnak. Esős időben még egy vidám gumicsizmára is szükséged lehet. Vízálló kabátokból válassz olyat, ami passzol az esernyődhöz és a gumicsizmádhoz is. Bár az élénk színek és a kontrasztok is jól mutatnak, egy borongós esős napon.

Legyél feltűnő!

Igen, maradjunk annál, hogy az élénk színek feldobják a hangulatunkat, ha már nem számíthatunk a szikrázó napsütésre. Válassz egy lila, vagy pink esőkabátot! Van, aki a kapucnis kabátokat kedveli, de néhány darab leszerelhető kapucnival rendelkezik, így ha zavar, bármikor elteheted ezt a tartozékot, amint elállt az eső.

Színes, mintás ernyők

Vitathatatlanul mind közül a legfontosabb eső elleni kiegészítő az esernyő. A legújabb őrület a belül mintás változatok, de a vidám színes daraboktól a klasszikus feketéig, az átlátszóktól a kockás, virágmintás, pöttyös esernyőkig mindenféle változat közül választhatsz. A fodros és virágszirom alakú esernyők még csinos öltözethet is remekül passzolnak.

A táskád is legyen vízálló

A sport márkák által tervezett dzseki anyagból készült táskákban nyugodtan megbízhatsz, nagy valószínűséggel vízállóak, így nem lesz egy merő víz a táskád tartalma, ha elkap egy zivatar.

Csakis gumicsizma

A gumicsizma nem éppen nőies viselet, de nagyon praktikus. Az utóbbi években azonban kezdett beszivárogni a hétköznapi viseletek közé. Valószínűleg a szigetországból indult ki az ez a trend, ahol szinte nem telik el nap, esőzések nélkül. Évről évre egyre vidámabb darabokkal találkozhatunk a divatmárkák üzleteiben.

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL