SZÓRAKOZÁS

A Robert Pattinson dosszié - Képekkel!

Szerző:
Szabó Anna
Sokak nagy örömére a hét eleje óta hazánkban forgat Robert Pattinson, napjaink legkedveltebb szívtiprója. A Harry Potter egyik részében tragikus sorsú diákként kezdte, mára azonban az Alkonyat-szériával végleg beégette magát a nők szívébe…


Remember me

Mintha nem lett volna elég az Alkonyat ahhoz, hogy örökre megjegyezzük ezt a sápadt arcot, nemsokára jön a Remember me is. A színész kilépve Edward Cullen szerepéből, átlépett a olyan sztárok közé, mint a képen is látható Emilie de Ravin és Pierce Brosnan, és hamar bebizonyította, hogy a vámpírléten túl is van keresnivalója a filmvásznon.

 

Csak néhány adat

Robert Thomas Pattinson 1986. május 13-án született Londonban. Igazi sportemberként nőtt fel: atlétizált, síelt és snowboardozott, majd belekóstolt a labdarúgásba is. 15 éves volt, amikor elkezdett színészkedni, és hamar magával ragadta a színpad varázsa.

 

Idézetek

„Néha a színjátszást a pokolba kívánom, azután rájövök, hogy dolgozhatnék akár cipőboltban is. A színjátszás sokkal menőbb.”

„Amikor 12 éves voltam, a nővéreim beöltöztettek lánynak, és Claudiaként mutattak be másoknak. Pár hónappal később elköltöztem és koedukált iskolába kezdtem járni. Az volt a fordulópont az életemben!”

„Rettenetes a memóriám – véget nem érően ismétlem önmagam. Az az egyetlen dolog, amire emlékszem, hogy ismételni fogom magam.”

„A Twilight előtt elfogadtam bármilyen filmszerepet, amit felajánlottak. De most a rajongók miatt az elvárások megkettőződtek és nem játszadozhatok bármit. Ma már nem engedhetem meg magamnak, hogy bármilyen filmben benne legyek. Nekem most sokkal többet kell tudnom egy projektről, mielőtt belevágok. Végül is nem okozhatok csalódást a rajongóimnak.”

 

Kapcsolat

A hosszú ideig tartó találgatások után, hogy együtt van-e Kristen Stewarttal vagy sem, ez év februárjában nyilvánosan is bevallotta, hogy ők egy pár: „Extrém módon bonyolult, de igen, együtt vagyunk.”

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL