SZÓRAKOZÁS

Exkluzív Sugarbird bemuató - ott a Te helyed is!

Szerző:
Szabó Anna
A Sugarbird magyar design márka április 1-jén egy exkluzív divatbemutató keretei között vonultatja fel új tavaszi/nyári kollekcióját.


A bemutató ezúttal rendhagyó módon nyílt lesz a nagyközönség számára, így minden divat iránt érdeklődő betekintést nyerhet a tavasz és nyár új trendjeibe. Ha ez még nem lenne elég a magyar fashion victim-eknek, a show-t követő partyn mindenknek lehetősége nyílik együtt bulizni azokkal, akik a divatot diktálják!

A márka hagyományaihoz méltóan magas színvonalú bemutató alkalmával a Covergirls kollekció legfrissebb darabjait magunk a társ-tervező „címlaplányok”, Horváth Éva, Dukai Regina, Zimány Linda, és Bódi Sylvi mutatják be modelltársaik segítségével.

Mivel alapvető mottónk, hogy „ divatba hozzuk a magyart!”, ezért a magyar sztárokkal tervezett kollekciókon kívül a magyar mesefigurák is jelentős szereophez jutnak a kifutón – nyilatkozta Jagasics V. Csonka Hedvig, a designer. A különleges Mesekollekciók minden alkalommal viselhető darabjairól Kukori és Kotkoda, Szerénke és Lukrécia, vagy népszerű társaik köszönnek vissza strasszok és divatos minták között.

 

Ha érdekelnek az új tavaszi és nyári trendek, a Sugarbird különleges kollekciói, és szeretnél részt venni a divatbemutatón, melynek a Club Play ad otthont, nem kell mást tenned, mint regisztrálnod a Sugarbird oldalán, ahol bővebb információt is találsz a eseményről. Tovább az oldalra >>

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL