SZÁMMISZTIKA

Fejtsd meg a monogram-kódodat!

Szerző:
Szabó Anna
A névszámok szimbolikájában különös jelentőséggel bírnak a nevek kezdőbetűi, azaz a monogramok. Nem véletlen, hogy ezeket a betűket mindig nagybetűvel is írjuk, így jelezve, hogy kiemelt jelentőséggel bírnak.

 

A monogram-kód egyfajta rövidítése a teljes névnek. Csupán két, vagy három betű, de mindenki tudja, ha leírva látja a monogramját, hogy ez az ő nevét jelképezi. A monogram valójában egy tömörített energiával bíró jelkép.

Keresd ki a betűk közül a neved kezdőbetűit, és ismerd meg a saját monogram-kódodat. A betűk jelentése lehet, hogy ellentmondásos lesz első látásra, de a két vagy háromféle energetika összjátéka tesz minket olyan sokszínűvé, egyedivé. Előfordulhat, hogy ez idáig csupán az egyiket sikerül felismerned magadban, míg a másikat nem, mivel eddig elnyomtad magadban. A család és keresztnév kezdőbetűinek az energetikáját azonban mindenki megéli előbb, vagy utóbb.

Kattints a neved kezdőbetűjére!

 

       

       

       

       

  

 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL