EZOTÉRIA

Az indiai pálmalevél kéziratok titka

Szerző:
Szabó Anna
Évezredek óta őriznek Indiában, titkos könyvtárakban több millió pálmalevélre írt jóslatot, melyek ma élő emberekről is szólnak. Állítólag több ezer magyar származású személyről is vannak feljegyzések. Akár te is közéjük tartozhatsz…

 

A legenda szerint Indiában több ezer évvel ezelőtt kiválasztott bölcsek egy csoportja pálmalevelekre jegyezte le az Istenek üzeneteit. Az üzenetek emberekhez szólnak, akár ma élők is köztük lehetnek. Akinek van saját pálmalevél üzenete, az bepillantást nyerhet a sorsába, megismerheti valódi életfeladatát, sőt, még a jövőjét is.

Meg van írva a sorsunk?

India varázslatos, minden városa csupa rejtély. Bármerre is járunk, az évezredes titkok helyszínén, nagy élményben lehet részünk. A féltve őrzött pálmalevél iratokról mostanában kerültek át az információk Európába. Talán azért éppen most, mert egyre több spirituálisan fejlett lélek inkarnálódik a világ minden táján. A pálmalevélre írt üzenetek pedig a lelki fejlődés bizonyos lépcsőfokain találnak ránk, és kivétel nélkül a sorsunkhoz kapcsolódó spirituális üzenetet tartalmaznak.

Sok millió ilyen különleges pálmalevelet őriznek Indiában titkos könyvtárakban, amelyek olyan titkokat rejtenek, amik minden képzeletet felülmúlnak. Ezek közül a legmegdöbbentőbbek azok az írások, amelyek ma élő emberek életéről, részletes életútjukról íródtak születésüktől egészen az utolsó napjaikig. A kéziratok tehát a jövőt is feltárhatják azok előtt, akik megtalálják a saját pálmalevelüket. A pálmaleveleket sokan az akhasa krónikához hasonlítják, amely minden információt tartalmaz a Földön élő emberekről, karmájukról, sorsukról.

Az állítólagos hely, ahol a pálmalevél könyvtárak találhatóak, Banglador városa. A város India egyik kulturális központja, mely az ország déli részén helyezkedik el. Neve azt jelenti, a kertek városa. Első látásra tipikus indiai városnak mondható, ahol megtalálható az elképesztő szegénység, mint az ország más területein, de egyfajta spirituális gazdagság is. A városban sok látványos hindu templom, de még egy katolikus templom is található.

A pálmalevél könyvek eredete

Évezredekkel ezelőtt - a szentek korában - amikor a papír még nem létezett Indiában, pálmalevelekre írtak az emberek. Egy különleges eljárással képesek voltak ezeket az írásokat úgy tartósítani, hogy máig olvashatóak maradjanak. A legenda szerint négyezer évvel ezelőtt maga Isten diktálta a nagyszámú üzenetet bölcs emberek különböző csoportjainak. A bölcsek mindent pálmalevelekre jegyeztek le, amelyeket ezután kisebb könyvekké fűztek. A legendás történetnek megfelelően a világ különböző részeiből emberek érkeznek majd, hogy az isteni üzenetekben részesüljenek. A könyveket az emberek születési ideje és helye szerint archiválták. Ha megtalálják a neki szóló üzeneteket az archivált anyagok között, akkor találkozót kérhetnek Sri Shuka Naditól, aki az olvasó vagy helyesebben a szöveg értelmezője. A legtöbb indiai szellemi tanító hitelesnek nyilvánította a kéziratokat. Napjainkban egyetlen probléma okozhat gondot csupán, a fordító pontatlansága. A pálmaleveleken készült ősi kézirat ugyanis szankszrit nyelvű, és a múltban használt kifejezésmódok nem tükrözik a mai modern társadalmat.

Spirituális útmutatás a múltból

Minden embernek szükséges élete különböző szakaszaiban segítő iránymutatás, és mindenki meg is kapja épp időben, különböző formákban. Talán ez a legkülönlegesebb forma, valamint az egyetlen segítő írás a világon. A pálmaleveleken meg van írva a sorsod története, és kapsz hozzá egy olyan üzenetet is, melyre a legnagyobb szükséged van. Bármilyen életet is éltünk eddig, a pálmalevelek tartalma egyértelműen rávilágít életünk valódi céljára, amiért születtünk, a legfontosabb pontokra olyan részletességgel, amely képes minden kétséget eloszlatni, és a megfelelő irányba terelni minket: életünk tényleges felemelkedésének útjára.
Mert ha megtaláljuk a rólunk szóló írást, valódi beavatottakká válunk sorsunkba. Már nem kell többé elszenvednünk felesleges negatív élethelyzeteket, válságokat, vagy zsákutcákat. Bármilyen problémába is sodortuk magunkat korábban, lehetőséget kapunk arra, hogy életünk minden területén tökéletesen és tisztán láthassunk: emberi kapcsolatainkban, hivatásunkban, egészségünket és anyagi boldogulásunkat illetően. Ahogy új életünk halad az útján időben és térben, pálmaleveleink újabb és újabb iránymutatást adnak, dátumokkal, eseményekkel, nevekkel, de mindig csak akkor, amikor már készen vagyunk annak befogadására.

Neked is van indiai pálmaleveled?

A cikk olvasása közben valószínűleg egyfajta kíváncsiságot érzel. Ez természetes. Hiszen mindenkiben automatikusan felvetődik a kérdés: mi van, ha nekem is van egy titkos üzenetem? Nem kizárt. A második tipikus érzés, mely hamarosan jelentkezik, a kétkedés. Előjönnek a racionális érvek és ellenérvek, melyek elkedvetlenítenek az egésztől, és a pálmalevelekkel kapcsolatos hitedet bombázzák. Aztán rákeresel az interneten, esetleg elmész egy előadásra, és azt érzed, hogy teljesen összezavarodtál. Ez mind természetes reakció. Ezeket az érzéseket azonban félre kell tenni. Legfőképpen a kíváncsiságot és az ego becsvágyát. Ha egy erős belső késztetést, megmagyarázhatatlan bizonyosságot vagy egy különös bizsergető érzést érzel, akkor talán érdemes tovább indulnod ezen az úton, és utánajárni, van-e neked szóló feljegyzés. Talán figyelmeztető jel lehet, ha eddig is vonzott az indiai világ és kultúra, ha mostanában többször lettél arra figyelmes, hogy Indiával kapcsolatos dolgok történnek veled. Az is jó módszer lehet, ha meditációban rákérdezel a belső tanácsadódra, aki pontosan tudja mindenre a választ.

Hogyan fogj neki a keresésnek

Az Indiai Pálmalevél-kéziratok Kutatószövetsége azzal a céllal jött létre, hogy eljuttassa mind a 110 millió pálmalevelet azokhoz az emberekhez, akikről íródtak, bárhol is éljenek a világban. Megkeresi mindenki pálmalevelét, és összeköti az embereket, mindazokkal a hiteles pálmalevél olvasókkal, akik jelenleg aktívak, s várják, hogy segíthessenek. A pálmalevelek keresésében az Indiai Pálmalevél Kéziratok Kutatószövetségének égisze alatt több mint 220 ember vesz részt hazánkban és Indiában, hiszen kb. 110 millió ma élő embernek van pálmalevele, melyek mintegy 200 titkos könyvtárban helyezkednek el. A Kutatószövetség továbbá igyekszik kiküszöbölni azokat a felesleges Indiai utazásokat, amelyek csalódással végződhetnek, ha nem azokhoz utazunk, ahol a pálmalevelünk található, vagy nem akkor, amikor náluk van, illetve azokat a próbálkozásokat, amik sok esetben nem hiteles olvasókhoz, csalókhoz vezetnek. A Kutatószövetség segítségével, ha bárki szeretne, kiutazhat Indiába, hogy személyesen tapasztalja meg az élményt, a megfelelő helyen, és időben.

Sok költséget és időt megtakarítva azonban hazánkban is lehetőség adódik mindenkinek hozzájutni az információhoz a budapesti és megyei Pálmalevél Központokban (palmalevelek.hu). A hitelességet a magyar Pálmalevél Szövetség elnökének személye garantálja. Az Indiai Pálmalevél Kéziratok Kutatószövetségének hazai Nagykövete Oszter Tamás azt állítja, hogy az elmúlt években ideje nagy részét Indiában töltötte, és felkutatta az összes hiteles forrást, illetve megszervezte a lehetőséget, hogy mindenki megtalálja a pálmaleveléhez vezető utat, bármilyen elrejtve legyen is az valahol Indiában.

A keresés módja

Ahhoz, hogy megtudd, van-e számodra írt üzenet, el kell küldened az ujjlenyomatodat valamelyik Pálmalevél Központba, a beazonosításhoz. Az ujjlenyomata természetesen nem szerepel a pálmalevélen, hiszen amikor készült, még nem is éltél, azonban a kód, amely betűkkel és számokkal kifejezhető az ujjlenyomat alapján, az szerepel a pálmalevélen, és a könyvtárakban ezen kód alapján keresik a leveleket. A hölgyeknek a bal hüvelykujj lenyomatára, az uraknak a jobb hüvelykujj lenyomatára van szükség a kereséshez. A másik kezünkön a hüvelykujj lenyomata folyamatosan változik. A Pálmalevél Kutatószövetségénél egy adatlapot is ki kell tölteni a keresés elindításához. Ezt az adatlapot juttatják el Indiába, a pálmalevél kereső szent emberekhez. A pálmalevél keresés több hónapot is igénybe vehet, különös tekintettel a pálmalevelek nagy számára és térbeli eloszlására, és a növekvő számú keresésekre.

Beazonosítás és felolvasás

Amint megtalálják valakinek az ujjlenyomatához tartozó pálmalevél kötegét, értesítést küldenek róla. Ezután, személyesen kell bemenni a Pálmalevél Központba, hogy egy pálmalevél olvasó szent ember és a tolmácsok segítségével elvégezzék a beazonosítást.
Amennyiben a beazonosítás sikeres, megadják a pontos címet, ahol megtalálták a pálmalevelet. Ezután három lehetőséged van, hogy a pálmaleveled üzenetéhez juss.
Egyénileg Indiába utazhatsz, hogy felolvastasd magadnak a pálmaleveledet, vagy a Pálmalevél Szövetség által szervezett csoportos utazással is mehetsz, ami lényegesen alacsonyabb költséggel jár, mint az egyéni utak. Ha nem szeretnél kiutazni, akkor a Budapesti vagy Megyei Pálmalevél Központokon keresztül olvastathatod fel a neked szóló üzenetet. A központokon keresztül történő olvasás két anyanyelvi tolmács (hindi- vagy tamil-angol, illetve egy angol-magyar) és a pálmalevél olvasó szent ember segítségével történik, élő internetes kapcsolaton keresztül, ahol életnagyságban találkozhatsz az íróasztal másik oldalán a pálmalevél olvasó szent emberrel, és a pálmalevéllel. A felolvasás körülbelül egy órát vesz igénybe, meghitt környezetben zajlik és az eseményről hangfelvétel készül neked.

 


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL