FÉSZEK

Spa-sarok otthon

Szerző:
Szabó Anna
Képzeld el magad egy gyógyvízzel teli kádban, amit körülvesznek a gyertyák, melyek pislákoló fényei elandalítanak. Megnyugvással tölt el már a gondolat is, ugye?

 

Nem kell költséges kirándulásokra, drága gyógyfürdőkre költened, elszökhetsz a világ elől az otthonodban is. Egészen a fürdőszobáig. Kevés pénzből is oldhatod magadban a mindennapok feszültségét. Próbáld ki következő ötleteinket, és változtasd fürdőszobádat a saját privát oázisoddá.

 

A helyes világítás


Azt megoldani, hogy a helyes fényerő legyen a fürdőszobádban, ha sok, különböző erejű égőt akarsz használni, költséges és bonyolult lehet. Természetesen a reggeli sminkhez, a fogmosáshoz vagy a fürdőzéshez más-más fényre van szükséged. Ehhez viszont nem az égők sokfélesége a megoldás, hanem a legolcsóbb és legpraktikusabba a fénytompítókapcsoló. Könnyen elérhetőek és beszerelhetőek.



Tisztán és rendezetten


A rendezetlen fürdőszoba nagyon szűknek tűnik, hiába „tudnál táncolni” a sok logó tértől. Igyekezz rendszerezni a piperecikkeidet, helyezd biztonságba a kozmetikumaidat és gyógyszereidet. A letisztultság a segítségedre lesz minden helyzetben az ellazulásodhoz.


Kényeztesd magad

 


Semmi sem hasonlítható ahhoz, amikor betakarod magad egy nagy plüsstörülközővel. Kényeztesd magad otthon is vele! Ha nem is tudod mindegyik meglévő törülközőt lecserélni, de egy-két darabot biztosan be tudsz szerezni. Meglásd, hamar megszokod a wellness szállókban tapasztalt kényeztető érzést.



Védd a lábaidat


Az igazi huppanós fürdőszoba kilépő, elengedhetetlen a gyógyfürdő-hangulat szempontjából. Egy nyugtató forró fürdő után kilépni a hideg csempére, nemcsak ijesztő, hanem sokkoló élmény is lehet.



Állítsd be a hangulatot


Teremtsd meg a berendezési tárgyaiddal is a hangulatot. A helyes tartozékokkal, lágyan pislákoló gyertyákkal, relaxáló zenékkel segíthetsz magadon, hogy legalább néha elfelejtsd az aggodalmaidat.



Kapcsolat a természettel


A spa-helyek bővelkednek a természetes elemekben. Lágyan folyó víz, kő és élő növények segítenek létrehozni a lecsendesítő belső kapcsolatot a természettel. Tegyél cserepes növényt a fürdődbe, válassz olyat, amely a nedvesség és a páratartalom hatására még szebb lesz!


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL