GASZTRO

Brokkolis-pulykás burgonya

Szerző:
Szabó Anna
Remek egytálétel, amit még kezdő konyhatündérek is pillanatok alatt el tudnak készíteni.


Hozzávalók:

250 g brokkoli
300 g burgonya

250 g füstölt pulykamell hús darabolva
2 tojás
2 evőkanál liszt
Bors
300 g natúrjoghurt
50 g parmezán
1 evőkanál apróra vágott petrezselyem

 

Elkészítése:

1. Pucold meg a brokkolit és vágd rózsákra. Hámozd meg a burgonyát és szeleteld fel. Mindkettőt sózd meg és tedd hőálló edénybe, majd párold meg.

2. Ezután egy serpenyőben kevés olívaolajon pirítsd meg a pulykamellcsíkokat és halmozd a tetejére.

3. A tojásokat keverd össze a liszttel, a sóval csomómentesre, majd add hozzá a joghurtot és a sajtot. Ezt a keveréket öntsd a brokkolis-krumplis-pulykamelles keverékedre. Végezetül 180 ºC-ra előmelegített sütőben süsd 25 percig.

4. Tálaláskor szórd meg frissen aprított petrezselyemmel.


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL