DIVAT

Golden glamour

Szerző:
Szabó Anna
A tél ezüstös fényét átvette tavasszal az arany csillogás. A tavaszi kollekciók között megannyi aranyló összeállításra leltünk. Fényes és nyomott mintás anyagok adják az alapot, hogy a fényhatások a lehető legjobban érvényesüljenek.

 

Fény és csillogás

A téli szezon fényes anyagait tovább örökítette a tavaszi kollekcióknak. Az arany csillogást a csillogó, fémes és fény visszaverő anyagok még jobban kiemelik. A ruhákon a kacskaringós minták közül elővillannak az aranyló részletek.

Bronzba hajló árnyalatok

Az aranynak több árnyalata is képviselteti magát a tavaszi kollekciók ruháin. Nem csak a sárgásan fénylő, hanem a kicsit komorabb, bronzosabb változatok is divatosak. A ruhákon általában többféle szín is keveredik, ahol egy-egy részletben kivillannak a fénylő arany motívumok.

Exkluzív kiegészítők

Az arany szín az öveken, táskákon, sőt a cipőkön is megjelent. Nem kell feltétlenül tetőtől talpig aranyban tündökölnöd, elég, ha egy aranyszínű kiegészítőt választasz az aktuális öltözetedhez.

Arany keretben

Egy kicsit előreugrottunk az időben, és a nyári szezonba is belepillantottunk. Az arany szín a napszemüveg trendben is meghatározó lesz. Az aranyszínű vagy aranyozott keretek a luxus eleganciáját sugározzák.

 

 


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL