SZÉPSÉG

A legjobb ránctalanító kezelések - műtét nélkül!

Szerző:
Szabó Anna
Bevallod vagy sem, bizonyára te is rugalmas, sima bőrre vágysz. Mindenki találhat a pénztárcájának és egyéb igényeinek megfelelő kezelést, csak győzz választani!


De ha csak annyi kikötésed van, hogy ne érjen szike a bőrödhöz, akkor is találhatsz más alternatívát, mint a szamártejben való fürdés. Hisz, már rég nem vagyunk az ókorban!

 

Take Tan

A Take Ten egyedülálló, az arc gimnasztikáját elősegítő forradalmi újítás, amely az orvostudomány módszereivel kutatott és fejlesztett, licensszel védett kezelési eljárás. A Take Ten arckezelésnek, amely lényegében az arc gimnasztikája, számos előnye van már eljárásokhoz képest. Legelsősorban gyors, egy kezelés - mint azt neve (’Take Ten’) is sugallja - mindössze 10 perc.

Az arc izmainak egyedülálló hullámformátummal (ún. Baxendale- hullám) történő rendszeres stimulálásával a Take Ten izomtömeget épít – javítva a folyadékkeringést az arcizom megnő, korábbi terjedelmét veszi fel. Az arcizmok megváltoznak, szó szerint értendően ”formába jönnek”: a ráncok és vonások megemelkednek, így az arc megemelkedése konkrétan látható. A Take Ten az arcizmok megfeszülését okozza, ezt a készülék elektromos ingerületkeltéssel éri el. Az izom megfeszülése rövididejű, mégis intenzív, ugyanakkor teljességgel fájdalommentes.


Szeretnéd kipróbálni? Most akár meg is nyerheted a két darab Take Ten arcfiatalító bérlet egyikét! Tovább a részletekhez >>

 

 

Mezoterápia

A mezoterápia több évtizede alkalmazott eljárás, eredményesen használják orvosi és esztétikai célokra. Titka abban rejlik, hogy hatását sejtszinten képes kifejteni, bármely kozmetikai kezeléssel ellentétben.

A bőrfelszínhez közeli struktúrák esetében ez a legbiztonságosabban és legegyszerűbben mikro injekciózással, vagyis mezoterápiával érhető el. Az eljáráshoz kifejlesztett pisztoly, ennek gépesített, automatizált változata.
A maximális eredmény elérése érdekében, a bőr típusától, bőr problémától függően a mezoterápia teljesen személyre szabott eljárás. A kezelést végző szakember egyedi receptura alapján állítja össze a különböző szinergiában lévő természetes hatóanyagokat minden páciensnél. A terápia eredményessége pár alkalom után látványosan megmutatkozik.

 

TriPollar rádiófrekvenciás kezelés

A Regen TriPollar készülék multi-poláris rádiófrekvenciás készülék, amely biztonságosan és eredményesen használható bőrfeszesítésre (bőrernyedtségre és az arc ráncaira), körméretcsökkentésre (a helyi zsírlerakódások csökkentésére), valamint cellulitisz kezelésére.

Ennek a kezelésnek az alkalmazása egyszerű, és mivel nem szükséges megvágni vagy megszúrni a test bármely felületét, kiemelkedően biztonságos minden bőrtípusnál. Mind minőségi, mind mennyiségi eredményeket dokumentáltak a vonatkozó klinikai tanulmányok, illetve az azonnal látható eredményeken túl a kúra befejeztével elért állapot hosszú távon fennmaradt.

 

+ 1 tipp:
Klinikai minőség otthon

A Herb Pharma ceuticalokat forgalmazó ága, a Fytofontana Cosmeceutical egyes biotechnológiai szérumai lassítják a bőr öregedését és csökkentik a már kialakult mimikai ráncok számát és mélységét. Ezek a kizárólag patikában kapható termékek a ránctalanító krémek és eljárások között hatásukat tekintve átütő erejűek: az arcbőrnek szemmel látható megnyugvást biztosítanak a naponta végzett 15 000 mimikai arckifejezés után.

Ami kedvencünk a luxuskategóriájú arcápolási termék, a Diamondceutical. A gyémántpor-tartalmú elixír az érett bőr megfiatalításában, a ráncok kialakulásának megakadályozásában és a mély ráncok csökkentésében forradalmian új lépést jelent.

Rendkívül gazdag összetételű hatóanyagainak köszönhetően serkenti az anyagcserét, gyorsítja a sejtek megújulását, tündöklővé és sugárzóvá varázsolja a bőrt. Rendszeres használatával 10 évvel ezelőtti éned mosolyog majd vissza rád a tükörből!

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL