SZÓRAKOZÁS

Indul a Beauty Boutique!

Szerző:
Szabó Anna
Hogy nem hallottál még a Rólunk? Akkor itt az ideje, hogy bekapcsolódj és Te is részese legyél annak az egyedülálló kezdeményezésnek, amely az igényes, divatos, bulizós csajokról és pasikról szól!


A BB Party-sorozat minden hónapban a legjobb bulit kínálja a csajoknak, a pasiknak és a cégeknek egyaránt. Egy hely, ahová kizárólag a klubtagok léphetnek be soron kívül és díjmentesen! Egy közösség - és ízlésformáló erővel bíró igényes szórakozási lehetőség, ahol minden a szépség, a divat világa körül forog.

Még soha nem szerveződött olyan party, amely a „butikos” lányokról, szólt volna, pedig a divatszakma értékesítői az egyik legmeghatározóbb résztvevői a szakmának, a divatvilágnak.

Havonta egyszer Budapest legnépszerűbb klubjaiban rendezzük meg a bulit, ahol a Roxy Rádió DJ-i a legújabb funky, R’n’B, dance és house zenékkel szórakoztatják az igényes közönséget.

 

BB Party a pasiknak...

Hello! Neked itt kell lenned. Amit garantálni tudunk: lányokból nem lesz hiány. Több száz gyönyörű, divatos csaj bulizik egy helyen. Kell ennél több? Ha ismerkedni vágysz, vagy csak szimplán bulizni akarsz, akkor megtaláltad a tökéletes helyet. Sőt, a BB party számos lehetőséget kínál, hogy még jobban érezd magad. Ha regisztrálsz a weboldalunkon és eljössz a BB Partyra, Te is részesülhetsz a bulikon jelenlevő világmárkákat forgalmazó cégek által kínált kedvezményekből, részt vehetsz a játékokban, szavazhatsz, sőt BB klubtagságot is nyerhetsz…

 

Hogyan lehetsz BB Club-tag?

Amennyiben a szakmában dolgozol, értékesítéssel, eladással foglalkozol, és BB Club-tag szeretnél lenni, a weboldalon keresztül is regisztrálhatsz és a bulikban is. A Beauty Boutiqe kollégák pedig elbírálás alapján postázzák a klubtagságit, ha a helyszinen regisztrálsz akkor ott azonnal megkapod kártyádat!

Ezzel minden hónapban soron kívül bejuthatsz a BB –partykra, valamint egyedülálló kedvezményekben részesülhetsz a meghatározó divatüzletekben.

 

Mitől más egy BB party...

A BB Party sokkal több egy diszkónál. Az igényes társaságon túl lehetőséget kínál, hogy profi fodrászok segítségével helyben rendbe hozasd a frizurád, varázslatos sminket kapj, vagy csak kifestesd a körmöd. Minden a kényed-kedved szerint rendelkezésedre áll. Minden, ami kényeztet, ami a divatról, a szépségről szól, az nem maradhat ki a BB partykról. Emellett divat - és termékbemutatók segítenek a legújabb trendet követni, megtalálni a számításodat.

 

BB Party a cégeknek…

Ha résztvevője, alakítója vagy a divat vagy szépségipar valamely ágának és szeretnél bemutatkozni, megmutatni magad, bemutatni új kollekciódat vagy termékedet, és egyben szeretnél részese lenni a szakma meghatározó bulijának, akkor kiváló feltételeket tudunk biztosítani erre a BB Party keretén belül. Ha szeretnéd, hogy a céged dolgozói csatlakozzanak a klubhoz, tagsági kártyával rendelkező BB-lányok legyenek, és a vele járó kedvezményekre jogosultságot nyerjenek, akkor jelentkezz nálunk.

Külön VIP kártyát igényelhetnek a cégvezetők, márka tulajdonosok, akik a rendezvény VIP szektorában tovább bővíthetik ismertségi körüket, találkozhatnak kollégákkal. A BB Party-n valamennyi magyarországi világmárkát forgalmazó cég prominens személyisége jelen lesz, és kellemes társaságban élvezheti a VIP szektor különleges ételeit, italait egy exkluzív buli keretében.

További információt idekattintva találsz >>

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL