DIVAT

Vadnyugati hangulatban

Szerző:
Szabó Anna
Az idei szezon talán legszexisebb kollekciója Dolce&Gabbana vadnyugati időket idéző cowgirl szerelései. Bőr minik, rojtos csizmák, szűk farmer ingek, fodros szoknyák, pilóta napszemüvegek, minden mennyiségben.

 

Farmer mini

Rögtön kezdjük is az egészen mini farmerszoknyákkal, melyek jellegzetessége, hogy telis-tele vannak fodrokkal. Felsőnek választhatsz hozzá szűk inget, vagy akár egy farmer topot, de ami alap, az a bőr csizma. Ehhez a szereléshez csakis a bőrcsizma passzol. Kiegészítők lehetnek nagy bőrtáskák, vagy farmerből készült darabok, pilóta napszemüveg, széles bőr övek.

Rojtos bőrcsizmák

Ha nagyon hűek akarunk lenni a klasszikus western stílushoz, akkor ragaszkodhatunk a rojtos bőrcsizmához, ebből is van választék bőven. Akár egy fehér csipkés mini ruhával is összepárosíthatod. A széles bőrövek szinte minden összeállításon jelen vannak.

Farmer ingek

Idén tavasszal a szűk farmer ingek is tarolnak. Egy fehér fodros miniszoknyával is nagyon szexi, de a hosszú szoknyák is előkerültek farmeringes kollekcióknál. A széles, szinte fűzőszerű bőr öv ezeket a kollekciókat is feldobja.

Az elengedhetetlen kiskendők

Bizony, a cowgirl szerelések kihagyhatatlan kiegészítője a csizmák mellett a kiskendők. Bármihez felveheted, akár egy nyári tophoz, vagy egy bőr mini ruhához is. Ez egy jellegzetes stíluselem.

Bőrszoknyák és shortok

Hű, ez aztán nagyon dögös! A bőrruhák, bár nem épp a legkényelmesebb viseletek, mégis igen népszerűek az idei kollekciókban. Ha nem akarsz tetőtől talpig bőrben lenni, válassz egy kis bőrszoknyát egy fehér inggel vagy toppal. Itt is a csizmák és kiskendők a fő kiegészítők.

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL