Hétfő

 

Hétfő

Ha hétfőn születtél, akkor egy gondoskodó, figyelmes és érzékeny ember vagy. Minden mozdulatodat lágyság jellemzi, finom és visszafogott vagy, aki mindent megtesz azért, hogy harmóniában élhessen a körülötte lévő emberekkel. Érzelmeidet szereted kimutatni, sőt, nem titkolod, hogy érzelmi beállítottságú vagy, akit az érzelmei irányítanak. Néha kissé befolyásolható és határozatlan tudsz lenni.

A hétfőhöz a hagyomány a Holdat társítja, melynek féme és színe az ezüst. A hétfőn születetteknek ezért szerencsét hozhat bármilyen ezüstékszer, vagy medál viselése. Részesítsd előnyben a szürke és ezüstszíneket az öltözködésben, hogy a születésnapod energiáival egyensúlyba kerülhess. Ha nem kedveled túlságosan a szürke színt, és nem vagy oda az ezüst ékszerekért sem, akkor még megteheted, hogy egy kis ezüstös csillámport csempészel a sminkedbe. Az ezüstfény és a csillogás jól harmonizál születésed napjával.

Szerencsekövek

Holdkő, gyöngy, borostyán, berill, barna spinell, karneol, kalcit, kalcedon, krizopráz, smaragd, opál, rózsaszín turmalin, rodonit, rubin, mohaachát.

Egyéb kabalák

1. Hold alakú, vagy Holdat jelképező medál
2. Kehely alakú medál, mely a nőiség szimbóluma.
3. Antik ezüst pénzérme

Vissza a napokhoz>>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL