SZÁMMISZTIKA

A spirituális kulcsszámok

Szerző:
Szabó Anna
Cheiro okkultista és látnok a saját szám- és névkalkulációs rendszerét dolgozta ki, látomásai és sok éves tapasztalatai alapján. A kulcsszámok segítségével mélyebb betekintést nyerhetünk sorsunk titkaiba.

 

Cheiro az 1-től 9-ig terjedő számokat eredetszámoknak hívta, a kulcsszámai azonban ennél rejtettebb összefüggéseket tárnak fel előttünk. A kulcsszámok a számok magasabb szimbolizmusa, amíg el nem érjük az 5x9-et, vagyis a 45-öt. Itt kezd működni a misztikus 7-es szám, amit, ha hozzáadunk a 45-höz, megkapjuk az 52-t, ami az év 52 hetét szimbolizálja. Ha az 52-t beszorozzuk 7-el, akkor 364-et kapunk, ami az ősidőkben az év napjainak száma volt. A 365-ös szám azon alapul, ahogyan a Nap áthalad a Zodiákus tizenkét gyűrűjén, amely minden civilizáció számára az évtan kiszámításának eredetét jelenti.

A kulcsszámok kiszámítása

1. lépés

Írd fel a neved egy lapra, és írd a betűk mellé a hozzá rendelt számokat. Az ékezetes betűk esetén az ékezet nélküli párját vedd.
Az alábbi ábécében nem szerepel a 9-es szám, mert az ősi mesterek szerint a 9 a legmagasabb szférában Isten kilencbetűs nevét reprezentálja, ezért nem rendeltek hozzá egyetlen betűt sem.


A=1

B=2

C=3

D=4

E=5

F=8

G=3

H=5

I,J=1

K=2

L=3

M=4

N=5

O=7

P=8

Q=1

R=2

S=3

T=4

U=6

V=6

W=6

X=5

Y=1

Z=7

 

 

 


2. lépés

A vezeték és keresztnév számait add össze egyesével, ezek lesznek a kulcsszámok.

Pl.: Kós Eszter
Kós: (2+7+3) = 12
A vezetéknév kulcsszáma: 12

Eszter: (5+3+7+4+5+2) = 26
A keresztnév kulcsszáma: 26

Most olvasd el a nevekhez tartozó kulcsszámok leírását. Ha valamelyik neved számainak összege kevesebb, mint 10, akkor annak a névnek nincs külön okkult jelentéstartalma.

Kattints a kapott kulcsszámaidra!

 

       

       

       

       

       

  

 

 

 


Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL