GASZTRO

Mazsolás kakaós

Szerző:
Szabó Anna
Paleolit finomság kávé mellé.

 

Hozzávalók:

9 tojássárgája
5 tojás
5 evőkanál méz
10 dkg előfőzött mazsola
2 evőkanál olívaolaj
20 dkg darált dió
2 púpos evőkanál keserű kakaópor


 

Elkészítése:

Először keverd össze a tészta hozzávalóit: 4 tojássárgája, 2 evőkanál méz, 10 dkg előfőzött mazsola, 1 evőkanál olívaolaj, 15 dkg darált dió, 6 tojásfehérje habbá verve, 1 púpos evőkanál keserű kakaópor.

Majd sütőpapírral bélelt tepsiben 180 fokon 20 perc.

Ezután készítsd el a krémet: 5 tojássárgáját keményre főzve, ha kihűlt törd össze villával, 5 nyers tojássárgáját, 3 evőkanál mézet, 5 dkg darált diót keverj össze. Mindezeket vízfürdő felett sűrítsd be, majd adj hozzá 1 evőkanál olívaolajat, és 1 evőkanál keserű kakaóport.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL