Szabó Anna
4 nagy alma reszelve
40 dkg darált mák
1 narancs héja lereszelve
3 tojássárgája
6 tojás fehérje habbá verve
csipet só
2 evőkanál olíva olaj
5 evőkanál méz
1 üveg meggybefőtt.

Mákot, almát összekeverjük, beleöntjük a mézzel, olivaolajjal felvert tojássárgáját. Hozzáadjuk a fűszereket, majd a habbá vert fehérjét.
Legvégül öntjük bele a lecsurgatott meggybefőttet. Sütőpapírral bélelt tepsiben 180 fokon kb 35 perc a sütése. (Tűpróba)
OLVASS TOVÁBB!
Bor és hagyomány Tokaj dűlőiben
Tokaj nem csak egy hely a térképen. Tokaj egy vibe. Egy életérzés....
GASZTROÚj korszak kezdődik a magyarországi otthonokban - Megnyitott a SharkNinja első hazai üzlete a Westendben
Okos megoldások, amelyek szebbé, tisztábbá és élvezetesebbé teszik a mindennapokat – a Shark és Ninja innovációi mostantól személye...
GASZTROHalloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
GASZTROMexikói babos rostélyos
A sertés hús a magyar konyha egyik alapdarabja. Rugaszkodj el a hétvégi pörköltes, rántott húsos menütől, és próbálj ki egy új ízv...
GASZTROKrumplis mexikói ízvilágú csirke
Használd ki te is az újburgonya-szezont! Ennél laktatóbb csirkés ételt ráadásul biztos nem találsz......
Adja meg születési időpontját!
VAGY
ÁLLATI CUKISÁGOK