GASZTRO

Gesztenye gerinc

Szerző:
Szabó Anna

 

Hozzávalók:

5 tojás
4 evőkanál nyírfacukor
1 evőkanál vaj vagy margarin
1 csomag natúr gesztenye
2 evőkanál nyírfacukor
1 tojássárgája
1 evőkanál vaj, vagy margarin
1 evőkanál keserű kakaór vagy karobpor


 

Elkészítése:

A tojás és a gesztenye kivételével a hozzávalókat összedolgozzuk keverőgéppel.

Beleteszünk 1 csomag bio gesztenyepürét vagy natúr gesztenyemasszát. Az 5 tojásfehérjét kemény habbá verjük, és óvatosan a fenti masszába keverjük. Őzgerincformában 160 fokon 40 percig sütjük. A tetejére krémet tettem, de anélkül is nagyon finom.


Jó étvágyat!


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL