Jupiter

 

Jupiter

Alapelve

A Jupiter típus bízik az életben, annak értelmében, keresi az értékeket, eszméket de legfőképpen saját életének értelme izgatja. A Jupiter mindenhez kellő hajtóerőt biztosít, amelyek támogatják a szerencsét, a jólétet, különösen a személyiség kibontakozását és a horizontok kitágulását. A Jupiter jelent még méltóságot, bölcsességet, hitet, reményt, morált, kegyelmet, meggyőződést, megbízhatóságot, bizalmat, jólétet, sikert, optimizmust, nagyvonalúságot, bőséget.

Erőssége

Igen fejlett morális elvei vannak, erős benne a hit és bizalom önmagában és az életben. Nagyvonalúság, felelősségtudat, igazságosság. A Jupiter típusnak megvan a képessége arra, hogy felfogja a magasabb összefüggéseket.

Célja

Törekvés az igazságra, magasabb ismeretekre, felsőbb morális elvek és értékek megismerésére. Tudati beteljesülés és tapasztalat, hogy az élet értelme visz bennünket előre. Szerencse és beteljesülés.

A Jupiter princípium képviselői

Példaképp jellegű személyiségek. Tanár, nevelő, pap, próféta, filozófus, költő, tudós, bíró, orvos, természetgyógyász, gyógyító, mecénás.

Vissza a táblázathoz>>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL