Vénusz típus

 

Vénusz típus

Alapelve

A Vénusz típus számára a szeretet és a szerelem a legfontosabb a világon. Keresi az érzelmek átélésének lehetőségét, a harmóniát, a kapcsolódást másokhoz. Mindig kész új kapcsolatok kialakítására. Mint az erotika megtestesítője, a csábítást és az odaadási képességet is magába foglalja. Jelenti még az esztétikai érzéket, művészi érdeklődést és tehetséget, és az érzéki élvezeteket is.

Erősségei

Törekszik az eleven kapcsolatokra, a harmóniára, a kiegyenlítődésre, a megbékélésre. Szereti, ha kényeztetik, becézgetik. Türelmes, odaadó, megértő, jóindulatú, szívélyes, barátkozó, kedves, önzetlen, alkalmazkodó.

Célja

Kívánatos akar lenni, keresi a kapcsolatokat, hogy belemenjen és alakítsa őket. A szerelem és erotika kultiválása a legmagasabb fokig. A szépség, művészet és harmónia kifejezése és ápolása ebben a világban. Jó stílus és finom ízlés kifejlesztése és őrzése, kapcsolatok ápolása.

A Vénusz princípium képviselői

Minden ember, aki a szépséget vagy a szerelmet képvisel a világban: festő, szobrász, költő, színész, író, zenész, kozmetikus, építész.

Vissza a táblázathoz>>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL