ANGYALISKOLA

Az atlantiszi lelkek leszármazottai

Szerző:
Szabó Anna
A titkos atlantiszi tudás szétszóródott, és különböző kultúrákban fennmaradt, mint például az Egyiptom misztériumiskoláiban és beavató templomaiban is, és innen került azután az esszénusok birtokába.

 

Az esszénusok magukat a Fény gyermekeinek tartják, atlantiszi leszármazott lelkeknek, akik azt a célt tűzték ki maguk elé, hogy az ősi tudás segítségével kialakítsanak egy olyan képzési rendszert, amely képes arra, hogy a Messiást küldetésére felkészítse. Tudták, hogy a Megváltó az ő közösségükből fog kikerülni. Tanulva a bethlehemi gyermekmészárlásból, azon munkálkodtak, hogy a Messiás számára biztonságról és megfelelő neveltetéséről gondoskodjanak. Ezért a többi zsidótól elkülönülten, viszonylagos zárkózottságban, falusi közösségeikben, saját szabályaik szerint éltek, és különböző kiképző helyeket tartottak fenn.

A Qumran központ

Ilyen volt például a híres Qumran kiképző hely. Az egyiptomi beavatottakkal is kapcsolatban álltak. Egyiptom földjén Heliopolis volt az esszénusok egyik képzési központja. Az esszénusok átvették Atlantiszból az angyalkommunikáció rendszerét a tizenkét atlantiszi királyangyallal együtt. Az esszénusok hat napon át minden reggel kapcsolatba léptek a Föld Anya egy angyalával, minden este az Égi Atya egy angyalával. Az angyalok besorolása az Égi Atyához és a Föld Anyához a kozmikus energiaelvek alapján történt. Mindkét alapelv megtalálható ma is a különböző kultúrákban, így például a kínai Yin-Yang szimbólumban is. Az esszénusok minden délben egy béke szertartást tartottak. A folytonos kapcsolat az angyalokkal pedig olyan különleges képességekkel ruházta fel őket, mint például szellemi gyógyítás, és bensőséges kapcsolat az állatokkal, növényekkel. Az atlantisziakhoz hasonlóan a nehézségi erőt is képesek voltak legyőzni.

Jézus esszénusi beavatást nyert

Jézus születésekor a Qumran még működött, ő is itt tanult. Jézus esszénusi beavatást nyert, de küldetése és valódi lénye csak néhány beavatott előtt volt ismert. Életmódja látszatra nem igen tért el a többiekétől. Így külső életéhez hozzátartozott az is, hogy 18 éves korában megházasodott. Küldetése megkövetelte, hogy az átlagember minden tapasztalatával rendelkezzen. A földi szerelem megismerésére egyrészt azért volt szükséges, hogy ne jelenthessen állandó kísértést számára, másrészt anyagi síkon a szerelem az isteni szeretet része, amely nekünk, embereknek sokkal kézzelfoghatóbb, mint a tiszta szellemi szeretet. Jézus azért jött, hogy az emberiséget, amely az Istennel való egység tudatát elvesztette, ismét visszavezesse az Atyával való egységbe. Az isteni egységbe vezető út szimbólumaként Jézus a keresztet választotta, az örökkévalóság és múlandóság jelképét. A kereszt két háromszöget tartalmaz, melyeket összetolva megkapjuk a Dávid-csillagot, amely Atlantiszban az Égi Atya és a Föld Anya 6-6 angyalát jelképezte. Ebben a jelképben a kapni és adni egyensúlyban vannak. Az út tehát abban áll, hogy visszaállítsuk a tökéletességet, miközben a szenvedés emberi állapotát (keresztre feszítés) a harmónia isteni állapotára változtatjuk.

 


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL