FÉSZEK

Erotikus és szerelmes hangulatban Feng shuival

Szerző:
Szabó Anna
Romantika, szenvedély, vonzalom… Ősidők óta létező fogalmak, egyidősek az emberiséggel. Ezért talán nem meglepő, hogy ezek megteremtéséhez is szolgál jó tanácsokkal a Feng shui.


A jó kapcsolat záloga, hogy a saját és kedvesed csijét úgy hangold össze, hogy attól mindketten jobban érezzétek magatokat. Ez azon alapul, hogy az együtt töltött idő alatt a kettőtök energiája kapcsolatba lép egymással, és mindketten a másik részévé váltok. A legaktívabban a szeretkezés közben tapasztalhatjátok meg ezt a jelenséget, amikor a partnerek élénk és erős érzelmeket sugároznak egymás felé. Ugyanez alvás közben is megtörténik, és ennek hatására a kedvesed érzelmi energiája veled marad a nap további részében. A feng shuinak az a célja, hogy ebből az energiacseréből a lehető legjobbat hozza ki.

Az otthonunkban uralkodó irányok mindegyike összefüggésbe hozható a párkapcsolatod különböző területeivel, ezért egy-egy irányt aktiválva úgymond finomhangolhatjuk a kapcsolat minőségét. Ha megvizsgáljuk a kilenc számunk csijét az öt elem viszonylatában, láthatjuk, hogy melyik elemből kell többnek jelen lennie az otthonunkban ahhoz, hogy könnyebbé tegyük a kettőtök közötti energiacserét. Annak az iránynak az energiájából veszed fel a legtöbbet, amelyik irányba a fejed éjszaka mutat, tehát megvizsgálhatod, hogy ez az energia milyen hatással van a kapcsolatodra. Berendezhetsz egy szobát, például a hálószobát kifejezetten a szerelem és a szex céljára, és ott megteremtheted az ehhez ideális légkört.

Egy hosszú távú kapcsolatban eljuthatsz arra a pontra, amikor a heves érzelmek után egyszerűen örülsz annak, hogy a legtöbbet hozzátok ki a közös életetekből. Ha ez a helyzet, a feng shui segítségével is támogathatod ezt a törekvést. A saját csidet úgy is összevegyítheted a kedvesedével, hogy a személyes tárgyaitokat közel helyezed el egymáshoz. Hasonló csit vehetsz magadhoz alvás, étkezés és együtt üldögélés közben, ami azt az érzetet kelti, hogy több „közös” van bennünk. A virág színpompás módja annak, hogy több csit vigyél a kapcsolatba.

Az évszámodat felhasználhatod arra, hogy meghatározd egy kapcsolat kezdetének, a házasságkötéseteknek vagy a gyermeknemzésnek az időpontját. Az otthonodat berendezheted úgy is, hogy segítsen új szerelmek bevonzásában az életedbe. Ha egy kapcsolat véget ér, a feng shui segíthet abban, hogy mihamarabb továbblépj, és mérsékeld a történtek miatt érzett fájdalmat.


Alvási útmutató szerelemhez, a szenvedélyhez és a szexhez


Ha mindkét fél úgy érzi, hogy valami hiányzik a kapcsolatból, akkor nézd át az egyes irányokhoz tartozó összes minőséget, és alkalmazz többet az adott csiből. A legkönnyebb, a legolcsóbb és vélhetően a leghatékonyabb megoldás úgy elfordítani az ágyatokat, hogy a fejtetőtök a kívánt irányba mutasson. Alvás közben mindketten többet vesztek majd fel az adott energiából.

Teendők
1. Döntsd el, melyik az a csi, amiből mindkettőtöknek erősítésre lenne szüksége ahhoz, hogy kapcsolatotok boldogabbá váljon. Például tegyük fel, hogy mindketten több szenvedélyt szeretnétek átélni.
2. Keresd ki, hogy a célod elérésében melyik csi segíthet leginkább: a nyugati irány a romantikát, a déli a szenvedélyt, míg az északi a nemi vonzalmat fokozza. Ideális esetben az összhatásnak meg kell felelnie az elképzeléseinknek, különben érdemes más irányt választanunk.
3. Fordítsátok az ágyat úgy, hogy a továbbiakban a fejtetőtök alvás közben a kívánt irányba nézzen, és így fokozódik majd benned a kiválasztott csi erőssége.


 

Szerelem a hálószobában


Az intenzív szerelem és a pompás szex elsősorban abból az érzésből adódik, hogy ketten egyek vagytok – és testetek egybeforr, amikor szeretkezés közben testhelyzetet váltotok. Ehhez még hozzájárulnak az érintés, a látvány és a hangok kiváltotta érzékelnek is. Ezeket a lágyabb, gyengédebb energiával kevesebb szabadon áramló, aktív csi kell.


Top 9 tipp a megfelelő hangulatért


1. Teremts olyan környezetet, ahol elegendő helyed van, és teljes mértékben kifejezésre juttathatod a szexualitásodat. Például szerezz be egy nagy ágyat, nagy párnákkal vagy kényelmes fotellal, hogy az egész szoba rendelkezésedre álljon az aktushoz.
2. Gondold át a világítás kérdését. Ha szívesen nézitek egymást szeretkezés közben, akkor valamilyen lágy fényforrásra lesz szükséged. A gyertya ideális megoldás, mert tüzesebb, szenvedélyesebb csit teremet a szobában. Ha nagyon élvezzük egymás közvetlen közelségének érzését, a sötét szobában felerősödnek ezek az érzékletek.
3. A szobát megfelelően szigeteld, nehogy gátlásaid legyenek a szex közben hallatott hangok miatt.
4. Teremts izgató légkört azzal, hogy erotikus műalkotásokkal díszíted a szobát. Választhatsz érzéki összefonódást ábrázoló szobrokat, festményeket vagy fényképet is.
5. Az orchidea remek afrodiziákum, ezért két orchidea elhelyezése az ágy közelében segíthet meghozni a hangulatunkat.
6. Növeld a víz, a tűz és a nyugati fém csit a szobában, mivel ezek segítik a szexualitás elmélyülését, valamint fokozzák a szenvedélyességet és a játékosságot.
7. A víz csit krémszín és fényes fekete felületek alkalmazásával hozhatod be a szobába. A csipke és az áttetsző anyagok tovább erősítik ezt a hatást. Az északi csi bevonzásához kristály tehetsz a szoba északi részébe.
8. A selyem ágynemű növeli a tűz csit, ezért serkentőleg hat rátok. Az élénk bíbor és piros színű gyertyák a szenvedélyt erősítik.
9. A fémvázába helyezett rózsaszín virágok játékosabb nyugati csi bevonzásában segítenek. A hálószobánk nyugati része remek hely erotikus fantáziák szabadon engedésére is.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL