SZÓRAKOZÁS

Top 10 híres anyuka és lánya

Szerző:
Szabó Anna
Hasonlítasz az anyukádra? Remélhetőleg, a legjobbakat örökölted tőle. A hírességeknél sincs ez másként, íme néhány jó példa arra, milyen az amikor a csodálatos génállomány tovább él az utódokban. Anyukák, aki évtizedeken keresztül csinosak maradnak és lányaik!


Blythe Danner (65) és Gwyneth Paltrow (36)

Az egyik legerősebb anya-lánya páros, Blythe Danner és Gwyneth Paltrow ugyanazt a letisztult, klasszikus szépséget, finom személyiséget és minimalista stílust képviselik.

 

Hillary Clinton (61) és Chelsea Clinton (28)

Pont, mint az anyja, Chelsea is magabiztos, higgadt és értelmiségi nő. Édesanyjához hasonlóan ő is megszakította a karrierjét, hogy a kampányolásban segítsen a családnak. Ahogy a képen láthatod, a mosolyuk alapján sem tagadhatnák le, milyen erős kötelékek fűzik őket egymáshoz.

 

Susan Sarandon (62) és Eva Amurri (23)

Susan Sarandon gyönyörű kislányát, Eva Amurrit nemrég elindították a családi vállalkozásban (az édesapja Franco Amurri olasz filmigazgató), és sok kritikus egyetért abban, hogy a fiatal színésznő az édesanyja színészi génjeit is örökölte. Sőt a fényképet elnézve híresen érzéki idomait és igéző tekintetét is.

 

Kate Hudson (29) és Goldie Hawn (63)

Kalifornia aranylányai: Goldie Hawn és Kate Hudson megosztják a vörös szőnyeget és a félreérthetetlen hasonlóságot.

 

Carrie Fisher (52) és Debbie Reynolds (76)

A kerek arc, a gomorr… a hasonlóság Carrie Fischer és Debbie Reynolds között az évek előrehaladásával egyre inkább szembetűnő.

 

Paris Hilton (27) és Kathy Hilton (49)

Bár 22 év van közöttük, sokan azt sem mondanák meg, hogy anya-lánya, nem nővér-húg rokonságban vannak. A családi hasonlóság szemmel látható: nagy szőke lobbonc, 365 napon keresztül tartó barnított bőr, és valószínűsíthetően azonos plasztikai sebész…

 

Kelly Osbourne (24) és Sharon Osbourne (56)

Sharon és Kelly kerek, angyalarcon osztoznak – de persze a „drámázásra” és a provokációra való hajlamot is volt kitől örökölni… Anya és lánya ennek számos bizonyítékát tálalta, amikor először léptek nyilvánosság elé közösen, a 2002-ben indult The Osbournes című valóságshow-ban.

 

Priscilla Presley (63) és Lisa Marie Presley (40)

Amíg feltűnően édesapjára hasonlított Lisa Marie Presley, addig folyamatosan a figyelem középpontjában élt (lásd: a hamiskás mosolyát). Ám az évek múlásával egyre inkább látszódik a hasonlóság híresen szép édesanyja, Priscilla és közte.

 

Mamie Gummer (25) és Meryl Streep (59)

Meryl Streeptől szép porcelánbőrt, erős orrot ajándékozott Mary Willa Gummernek. Nemrég a filmvásznon is eljátszhatták az anya és lánya karaktereket. Ezért, és a Broadwayen nyújtott teljesítményéért máris számos elismerő kritikát zsebelhetett be Mary, vagy, ahogy a család nevezi, Mamie. Nemhiába mondják: „az alma nem esik messze a fájától”.

 

Keira Knightley és Sharman Macdonald

Ahogy a csinos hölgyek pózolnak, teljesen egyértelművé válik minden laikus néző számára, hogy Keire kitől örökölte csábító pillantását és szupersztár adottságait. Keira csendes édesanyja, Sharman is színésznőként kezdte fiatalkorában, de hamar forgatókönyvírásba fektette tehetségét.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL