Disznó

 

Disznó

A Disznó kedveli az aktivitást, ezért a gyors és dinamikus Tigris év az ínyére lesz. Nem kevés kihívásban lesz része, de a befektetett energia, ha nem is azonnal, de meg fog térülni.

Munka terén egy kihívásokkal teli, de eredményes év következik a Disznók számára. Nem mindig lesz minden zökkenésmentes, de idővel minden probléma megoldódik, és minden akadály elhárul az útjából. Az akadály személyes jellegű is lehet egy kolléga személyében. Próbáljon meg mindenkivel jó kapcsolatot ápolni, hogy egy esetleges konfliktushelyzetben legyenek, akiket maga mellé tud állítani. Óvakodjon attól is, hogy óvatlanul fontos információkat szivárogtasson ki. A pénzügyekre is fokozottan oda kell figyelnie, ugyanis a Tigris éve többlet kiadásokat, be nem kalkulált költségeket hozhat. Érdemes megfontoltan költekezni és óvakodni a felesleges vásárlásoktól.

A magánéletében is lehetnek feszültségek, melyeket idejében meg kell oldani. A Disznó jól teszi, ha figyelmesebb és odafigyelőbb a párjával, így sok veszekedéstől kímélheti meg magát. A Disznó egyébiránt híres arról, hogy élvezni tudja az életet, idén sem maradnak el a kellemes pillanatok. Lesz alkalma arra, hogy maradéktalanul kiélvezzen egy nyaralást, vagy spontán adódó utazást.

Vissza a táblázatokhoz>>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL