Kutya

 

Kutya

A 2010-es év szerencsés fordulatokban gazdag időszak lesz a Kutya szülöttek számára, mind szakmai, mind magánélet tekintetében. Ez az év sokkal fényesebben és pozitívabban alakul, mint az előzőek, most sok Kutya behozhatja a lemaradást.

A Tigris éve potenciálisan jónak ígérkezik munka szempontjából, még azoknak is, akik nem voltak megelégedve sikereikkel az elmúlt időszakban. Ahhoz azonban, hogy a kedvező változások bekövetkezzenek, a Kutyának lépéseket kell tennie. Kitartásra, elszántságra és kezdeményezőkészségre lesz szükség. No és persze a Kutya „jó szimata” is jól fog jönni ahhoz, hogy megtalálja a legkedvezőbb lehetőségeket. A szerencse is mellészegődik majd, és valószínűleg épp a legjobbkor lesz, a legjobb helyen, így a siker nem maradhat el. A Tigris év gyors tempóját figyelembe véve, fontos, hogy azonnal csapjon le a remek ajánlatokra.

A magánélete is szerencsésen alakul, a párban élő Kutyák romantikus és harmonikus periódusra számíthatnak. Az egyedülálló Kutyák esetében pedig igen jó lehetőségek adódnak az ismerkedésre, idén sokan jövendőbelijükkel ismerkednek meg, ráadásul valószínűleg igen szokatlan módon.

Vissza a táblázatokhoz>>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL