Kígyó

 

Kígyó

A Kígyók számára vegyesnek ígérkezik a Tigris éve. A Kígyók szeretik a lassú és kiegyensúlyozott tempót, a Tigris féle gyorsaság nekik túl kaotikus, és nehezen követhető. Fel kell készülniük a feszített tempóra, mert ezt 2010-ben nem lehet elkerülni.

A Tigris éve a változásnak kedvez, ami ellen nem érdemes a Kígyónak sem tiltakoznia. Már az év legelején olyan helyzetekbe kerül a munkahelyén, amikor fontos döntéseket kell meghoznia. Nem vonhatja ki magát a felelősség alól, és fokozottan oda kell figyelnie jelenlegi pozíciója megtartásán. A konkurenciaharc igen nagy, és kevés jó lehetőség adódik. Most meg kell becsülni azt, ami van. Lesznek frusztrált időszakok, de a Tigris éve egyben a meglepetéseké is. Egészen váratlanul még az is előfordulhat, hogy egy ideális lehetőségre bukkan. Fontos, hogy munkájában legyen fokozottan együttműködő, és kommunikáljon többet kollégáival. Ez az év nem kedvez az egyénieskedésnek. Ha elszigeteli magát, azzal ronthatja az esélyeit.

A Kígyó magánélete pozitívan és konstruktívan alakulhat, időnként azonban előfordulhat, hogy kellemetlen helyzetbe kerül. Vigyázzon a félreértésekre, és a rosszindulatú pletykákra, mert ezekből kifolyólag kellemetlenségei adódhatnak.

Vissza a táblázatokhoz>>>

 


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL