Sárkány

 

Sárkány

A Tigris éve olyan élénkséget és energiát hoz magával, mely jól jön a Sárkány számára. Már nem fogja magát beszorítottnak érezni, új ötletei támadnak, és alig várja, hogy a lehető legtöbbet hozza ki a következő tizenkét hónapból.

A Tigris éve nagyon kedvez a Sárkányoknak, szakmai előlépésre is számíthat, ha kezdeményezőkészségét latba veti. Ez az év azonban furcsa kacskaringókat is hozhat: időnként előfordulhat, hogy nem érkezik válasz kérelmeire, majd egyszerre több kitűnő lehetőség is felmerül. Lehet, hogy lemarad egy jónak ígérkező állásról, majd felkínálnak neki egy olyasmit, amiről nem hitte volna, hogy van rá esélye. Ez az év arról szól, hogy minden alkalmat meg kell ragadni. Sok kitartásra és eltökéltségre lesz szükség, de sok Sárkány nagyon sokat tehet idén a karrierje felfelé íveléséért. Egy tanácsot érdemes megfontolni: a Tigris éve igen gyors tempót diktál, könnyen előfordulhatnak hibák vagy pontatlanságok. Legyenek végig megfontoltak és éberek. A kollégáival pedig szorosabban működjenek együtt, döntéseiket ne egyedül hozzák meg.

Ami a szívügyeket illeti, a Sárkány itt is legyen körültekintő. Kellő odafigyeléssel egy kialakuló romantikus kapcsolat kiteljesedhet az év folyamán, és ez sok boldogságot ígérhet a Sárkánynak, de ha magától értetődőnek veszi a másik szeretetét, és kevesebb figyelmet szentel neki, azzal mindent elronthat.

Vissza a táblázatokhoz>>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL