Nyúl

 

Nyúl

A Nyúl számára a Tigris éve a felkészülés ideje a kedvezőbb időkre. A következő év a Nyúl éve lesz, ezért a Tigris év utolsó negyedében már fokozatosan tapasztalni fogja, hogy a dolgok a neki megfelelő irányba tolódnak, és az év közben elkezdett ügyeit sikerrel zárhatja le, esetleg újak nyílnak meg előtte.

A Tigris-évet mindig nagy aktivitás jellemez, és akárcsak a legtöbb jegynek, a Nyúlnak is okosan kell gazdálkodnia meglévő erőivel. Fontos, hogy mindig ügyeljen arra, mi zajlik körülötte. Szerencsére a Nyúl általában igen fogékony erre, de ahhoz, hogy a lehető legtöbbet hozhassa ki ebből az évből, ébernek kell lennie, és fel kell készülnie a gyors cselekvésre. Ez különösen érvényes lehet a munkájára is. Hirtelen, vagy váratlanul adódhatnak olyan lehetőségek, melyek esélyt nyújtanak a továbblépésre. Fontos, hogy ne maradjon a háttérben, hanem tolja magát előtérbe. A szerénykedéssel most nem fog sokra menni. Rámenősen kell cselekedni. Mivel a rákövetkező év a saját éve lesz, érdemes tovább képeznie magát, ez nagy előny lehet a jövőre nézve.

A Nyúl több kellemes társasági összejövetel elébe néz, munkája vagy új ismeretsége kapcsán, esetleg jelenlegi barátai segítségével bővítheti ismeretségi körét. A magánéletben fontos az empátia, mind a meglévő barátok, mind a párja felé.

Vissza a táblázatokhoz>>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL