Tigris

 

Tigris

A Tigrisek bizakodhatnak, ez ugyanis az ő évük lesz. Sokak számára ezzel az évvel új fejezet kezdődik, pozitív és határozott hozzáállással pedig nagyon sok távlati lehetőség nyílik meg előttük.

Munka és karrier szempontjából a Tigriseknek sokkal nagyobb esélyei vannak, mint korábban, és idén rengeteg új lehetőség adódik az életükben. Ez akár jelenthet cégen belüli előléptetést, mondjuk egy idősebb kolléga visszavonulásából adódóan, vagy bármilyen más kihívást. Egy biztos, gyorsan kell megragadni a lehetőségeket, mert ez a felgyorsult események időszaka. A munka terén elért sikereknek köszönhetően a Tigrisek pénzügyi helyzete stabilizálódik, bevételei megnövekednek. Mivel ez az év egyértelműen kedvez a Tigriseknek, itt az ideje, hogy kényeztessék magukat egy nyaralással, vagy kisebb utazással. Most végre kipihenhetik az elmúlt év fáradalmait.

A Tigris magánélete is igen mozgalmasnak ígérkezik. Számos alkalma lesz arra, hogy új és érdekes ismeretségeket kössön, melyekből életre szóló barátságok is szövődhetnek. Az egyedülálló Tigrisek számára a saját évük jelentheti egy új, csodálatos szerelem kezdetét, amelyet, mint a sors rendelt volna el.

Vissza a táblázatokhoz>>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL