Bivaly

 

Bivaly

A Bivaly a szervezettséget és módszerességet kedveli, a Tigris évében azonban felgyorsulnak az események. Joggal aggodalmaskodhat a Bivaly emiatt, és ez az időszak nem lesz könnyű számára, de egy kis odafigyeléssel sokat profitálhat abból, amit ez az év magával hoz.

A munkájában nem árt az óvatosság. A Bivaly idén sok akadállyal találhatja szembe magát: késésekkel, növekvő bürokráciával, vagy mások ügyetlenségével, nemtörődömségével. Előfordulhat, hogy új munkamódszerekhez, vagy új munkatársakhoz kell alkalmazkodnia, ami egy annyira a járt úthoz ragaszkodó jegynek, mint a Bivaly, nem lesz egyszerű. A nehézségek legyőzésére azonban lesz kellő ereje, sőt, még a maga javára is fordíthatja azokat. Előfordulhat, hogy a nehéz időszak ellenére előléptetik, vagy elnyer egy jó pályázatot. Az út néha göröngyös lesz, de a Bivaly egyrészt a cselekvés embere, ami sokszor vezet célra, másrészt igazi túlélő típus. Az év folyamán többször is lesz alkalma bebizonyítania tehetségét.

Ami a Bivaly magánéletét illeti, az év ebből a szempontból jóval kegyesebb, és nagy esélyt kínál a szórakozásra, pihenésre. Ez alkalmat nyújt a gondoktól való megszabadulásra. A családi élet is sok örömet tartogat a számára, sok közös programban lesz része a barátokkal, és a párjával. Lesz alkalma feltöltődni a szerettei között.

Vissza a táblázatokhoz>>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL