Patkány

 

Patkány

Sok Patkány szülött számára lesz kiemelkedően fontos az elkövetkező év. Sokat kell majd tennie a kedvező eredmények eléréséért, és nem lesz mindig könnyű elviselnie az év egyes eseményeit, de ha résen lesz és kész az alkalmazkodásra, sokat profitálhat a Tigris évéből.

Munkát illetően a változások éve következik, pozitív kilátások vannak a levegőben. A Patkányok valamilyen szempontból előnyökhöz jutnak, legyen ez egy cégen belüli átszervezés, vagy egy munkatárs távozása, mindenképpen jó esély van az előléptetésre. Fontos azonban megszívlelni, hogy a Tigris éve a változásoké, amit a Patkány nem igen szeret, de muszáj ehhez alkalmazkodnia, különben a pozíciója, vagy az előmenetele is veszélybe kerülhet. Egész évben fontos, hogy rugalmasan álljanak a helyzetekhez, és ne ragaszkodjanak foggal, körömmel az elképzeléseikhez. Ez a siker kulcsa a Patkányok számára. A másik fontos tanács pedig, hogy gyorsan kell cselekedni, amikor érdekes lehetőségre bukkan. A Tigris évében az események gyorsan követik egymást, és a felmerülő lehetőségeket azonnal meg kell ragadni.

A Tigris évében az utazások is központi szerephez jutnak, sok Patkány juthat el olyan helyre, amelyről régóta álmodozik. Az egyedülállók számára ez az év a románc izgalmát is meghozhatja.

Vissza a táblázatokhoz>>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL