Tetraéder-Tetraéder

 

Tetraéder-Tetraéder


Érzelemvilág
Olyan, mint egy nagy, hatalmas folyam, amely lassan és feltartóztathatatlanul hömpölyög az óceán felé. Úgy tűnik, az útjába kerülő akadályoktól megretten és kitér, de ez csak a látszat. Sokkal inkább ügyes manőver ez, semmint megfutamodás. Türelmes és nyugodt, képes kijavítani önnön tévedéseit és konokul haladni célja felé. Nem érdekli mások véleménye, a társadalmi elvárásoknak nem kíván megfelelni, önmagát akarja megvalósítani.

Szerelem
Mély érzésű, de nagyon érzékeny! Ennek ellenére könnyű vele élni, mert végtelenül alkalmazkodó és nagyvonalú, minden másoknak oly fontos ügyekben, mint a rang, a pénz, a társadalmi elismerés. A vitát azonban gyűlöli és az olyan helyzeteket is, amikor arra kényszerítik, hogy egy perc mondjon igent, vagy nemet. Ha úgy érzi, hogy mégis erre kényszerítik, inkább szó nélkül odébb áll. Jó és kedves társ, és hűséges is mindaddig, míg úgy érzi, szeretik. Ám ha nem kap elég szeretetet - bármekkora fájdalmába is kerül - véget vet a kapcsolatnak. Sohasem látványos, drámai szakítással., inkább fokozatos el-eltűnögetésekkel, homályos ígéretetekkel és be nem tartott érkezésekkel.

Sors
Az élet számára egy nagy feladat, amelyet kell hajtani. Sajnos, olykor áldozatok árán is. A nehézségek részére mély lelki krízist okoznak, de lassan, idővel, legyőzi önmagát és csalódását. És ha ez megtörtént, tiszta, bizakodó szívvel megy tovább. Ö az, aki soha nem néz visszafelé és állandóan táplálja önmagában a reményt, hogy előbb-utóbb minden beteljesedik, amit megálmodott. Élete első felében számos akadállyal kell megküzdenie, de jó megérzései és bátorsága előbb-utóbb átsegíti minden nehézségen.


Vissza a táblázathoz >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL