Tetraéder-Oktaéder

 

Tetraéder-Oktaéder


Érzelemvilág
Olyan, mint a tavaszi eső, aminek mindenki örül. Földszagot, frissességet áraszt, az újjászületés örömét adja. Szereti a kalandokat, és általában sikeres is ezekben. Tehetsége van ahhoz, hogy kellemes alaphangulatot adjon a futó flörtöknek is. Bár pontosan tudja, mit akar kapni az élettől, mégis sok szárnypróbálgatás kell, amíg ez sikerül. Hosszú ideig tart, amíg kiismeri saját jelleme kettősségét. De van elég bátorsága is önkritikája ahhoz, hogy mindezt megtegye.

Szerelem
Általában hűséges. Tartós kapcsolatra törekszik, olyanra, mely lehetőséget kínál arra, rogy fantáziájával színessé, változatossá, élettelivé tegye. Hosszú távon sem unalmas vele együtt élni. Könnyed, szellemes, alkalmazkodó és ugyanakkor nagyon sok figyelmesség, szép és érzés jellemzi. Szereti a családját, kellemes hangulatú légkört teremt otthonában. Vigyázat, semmiképpen sem szabad elnyomni. Ha úgy érzi, hogy a fantáziáját kalickába zárják, rosszkedvű, morcos és zárkózott lesz. Élete során nemegyszer válsághelyzetbe kerül. A szenvedélye nem elégszik meg egyetlen mindhalálig szóló kapcsolattal, elég becsületes ahhoz, hogy ha megjelenik a másik, gyötrődjön a döntés miatt.

Sors
Az élet tálcán kínálja számára a jó lehetőségeket. Sőt, megvan az úgynevezett hatodik érzéke is, hogy üstökön ragadja a kínálkozó alkalmakat. Sok sikert érhet el, ha van mellette valaki, aki erősíti. Ellenkező esetben vakvágányra futhatnak legjobban indított ötletei is. Fiatal korát sok lelkesedés, sok kaland és sok csalódás jellemzi.


Vissza a táblázathoz >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL