Tetraéder-Kocka

 

Tetraéder-Kocka


Érzelemvilág
Ez a jegy olyan, mint egy nagy, mélyzöld hegyi tó. Nyugodt, titokzatos és kiismerhetetlen. Van tehetsége az igazi, mély érzésekhez. Mindig valami érdekes titok lengi körül, ami felderítésre vár és vonzza az embereket. És sokan akarnak felderítők lenni! Bár ez az ő esetében nem épen könnyű feladat. Lehetetlen könnyen és gyorsan kiismerni, a látszólagos felszín alatt megtalálni, hogy milyen erők működnek a lelke mélyén. Ez már azért is nehéz, mert egyik alapvető tulajdonsága a zárkózottság és sok idő kell, amíg megbízik valakiben annyira, hogy egészen kitárulkozzon.

Szerelem
A szerelem számára táplálék, amelyre nagyon nagy szüksége van. De nem harcol érte, és nem adja magát önként. Rá fel kell figyelni, meg kell hódítani, és sokszorosan bebizonyítani, hogy ez valóban az igazi, nagy szerelem. Természetét kiismerni szinte lehetetlen. Neki ugyanakkor megvan az a képessége, hogy tükröt tartson a másiknak, melyben az megláthatja hibáit és erényeit. Éppen e tulajdonsága miatt azok, akik vele élnek, utólag mindig úgy érzik, ez nem csak szép, de építő kapcsolat volt.

Sors
Szerencse, siker jellemzi sorsát. Ezt elsősorban szívósságának és mély elszántságának köszönheti, amivel az életben halad. Mindenkor sikerül megőriznie a függetlenségét, úgy, hogy ugyanakkor szép és tartalmas barátságok, szerelmek kötik másokhoz.


Vissza a táblázathoz >>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL